Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Ik verwacht dat ik aan het eind van het seizoen nog meer ready ben'

12 november 2022 11:59 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

Cody Gakpo: "Ik verwacht dat ik aan het eind van het seizoen nog meer ready ben"; image source: Pro Shots

In gesprek met de NOS geeft Cody Gakpo aan pas na dit seizoen eventueel te willen vertrekken bij PSV. "Voor mijn gevoel ben ik aan het eind van dit seizoen wel zo ver om die stap te maken", aldus Gakpo. "Voor mijn gevoel was ik dat aan het begin van dit seizoen ook al, maar er zijn veel dingen die daarin meespelen. Ik verwacht dat ik aan het eind van het seizoen nog meer ready ben om de volgende stap te maken."

Een droomclub om heen te gaan heeft hij niet. "PSV is altijd mijn droomclub geweest en daar zit ik nu al", zo geeft hij aan. "Alle topteams in Europa zijn heel mooie clubs en de meeste hebben ook een mooie historie. Het zou een eer zijn om daar te mogen spelen."

Meer op NOS.nl




Tags

gakpo cody ready droomclub eer historie nos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dat zou voor beiden het beste zijn, denk ik.
+1/-0

1 jaar geleden
Juist. NA het seizoen. Maak ons eerst kampioen!
+3/-0

1 jaar geleden
Wat een held. Ik denk dat hij zelf nu ook wel in ziet dat een jaartje blijven alleen maar goed is geweest voor m.
+1/-0

 
1 jaar geleden
En voor PSV. Kampioen worden en dan voor n antony-bedrag een stap gaan maken.
+1/-0

1 jaar geleden
Hoopvol bericht! Als we om de titel willen strijden, dan kunnen we Cody meer dan goed gebruiken. Sterker nog, dan hebben we Cody nodig! Hopelijk kan hij de woorden uit het interview waarmaken.

Want wat als Manchester straks na het WK concreet wordt... een bedrag biedt wat PSV niet wil weigeren... blijft ie dan ook nog? Of schetst hij hier enkel het scenario wat hem op dit moment het beste lijkt en kan nog t/m 31 januari blijken dat de voetbalwereld zo wispelturig is als mogelijk?
+2/-0

1 jaar geleden
Sportief en financieel voor PSV en Gakpo het beste moment om na dit seizoen afscheid te nemen. Mocht PSV kampioen worden dan komt Gakpo met weer meer bagage bij een andere club binnen. Financieel een klapper voor PSV, de eventuele miljoenen van de CL en een enorm transferbedrag voor PSV. Cl inkomsten + transferbedrag kan zomaar 80/90 mio of meer zijn.
+1/-0

1 jaar geleden
Als het juiste bedrag op tafel komt in de winter is ie weg hoor. Zo gaat het nu eenmaal in de voetballerij. Hij wilde immers ook wel in de zomer vertrekken, alleen toen kwam niet een niet te weigeren bod. Een basisplaats op het WK in combinatie met goed presteren zou wel een boost zijn voor zijn transfersom.
+1/-0

1 jaar geleden
Gaat 'm niet worden vandaag...
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Wat had ik gezegd…. Het is elke x zelfde liedje, nooit geen ballen tonen…. De overwinning van vorige week is nu weer tenietgedaan, alles voor niets…. Wederom een ongelooflijke wanprestatie, wat een deceptie…..en stop eens met Veerman elke x op te stellen, geeft wederom niet thuis maar wel weer een mega fout maakt, daar Jan ik ook wel x andere neer zetten
+1/-0

1 jaar geleden
Ik verwacht dat als hij het leuk doet op het WK, hij ons in januari al gaat verlaten. Wij een zak met geld, RvC blij, en eindigen als vierde..... En als hij het niet leuk doet op het WK maakt hij dit seizoen af bij ons, worden wij tweede en gaat hij voor 35 ofzo de deur uit. Doe dat dan maar...
+1/-0

1 jaar geleden
Is nog lang niet toe aan een topclub ,,was gisteren ook niet best ,wil je een topper zijn moet je elke week er staan ,mis dit nog bij hem...
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage