Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV toont belangstelling voor Boris Popovic'

17 november 2022 21:49 - L'Équipe
Foto: Pro Shots

"PSV toont belangstelling voor Boris Popovic"; image source: Pro Shots

Volgens het Franse L'Équipe heeft PSV interesse in Boris Popovic. De 22-jarige centrale verdediger speelt momenteel voor Cercle Brugge en heeft zich door zijn spel in de belangstelling gespeeld voor PSV. De verdediger zou al in beeld zijn voor de komende transferperiode, maar concrete stappen zijn nog niet gezet. Ook het Duitse TSG 1899 Hoffenheim zou belangstelling hebben getoond.

Popovic is geboren in Frankrijk, maar is jeugdinternational van Servië. Na actief te zijn geweest in de jeugdopleidingen van FC Tours en AS Monaco speelt hij sinds de zomer van 2021 voor Cercle Brugge. In België heeft hij 37 officiële duels op zijn naam staan.

Meer op L'Équipe




Tags

popovic boris brugge cercle belgie equipe frankrijk hoffenheim jeugdopleidingen monaco tours tsg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Moet een verdediger van, met alle respect, Cercle ons uit de brand helpen?
+2/-2

 
1 jaar geleden
Idd, doe mij ook maar liever een bassispeler van Bayern of Real... Of zou het zijn dat PSV het juist moet hebben om de groeibriljantes van kleinere clubs in te lijven. Of deze jongen dat is geen idee, beetje Balkan mentaliteit in de defensie kan in ieder geval geen kwaad
+6/-0

 
1 jaar geleden
Jij zegt het, hoog inzetten. Zoals PSV in het verleden nog weleens deed.
+1/-0

1 jaar geleden
Waar hij speelt hoeft geen bepalende factor te zijn lijkt mij,maar waar de scouting minimaal op moet letten is zijn balvaardigheid en of hij met ruimte in de rug kan voetballen.
+3/-0

 
Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Een criteria zou ik altijd een een centrale verdediger willen stellen, moet idd met ruimte in zijn rug kunnen spelen…. Dus moet snel zijn, dat word vaak erg onderschat, Ramalho bv is niet snel, Boscagli hetzelfde laken pak, prima opbouwende voetballers maar komen in de problemen met diepe bal erover heen…. Snelheid is voor mij het belangrijkst bij een verdediger icm met man uitschakelen, opbouwen is moii, maar niet noodzakelijk, in ons geval kan Guti zich uit laten zakken en begint hij daarmee….. Popovic zou dus eigenlijk in mijn beleving z’n man goed kunnen/moeten uitschakelen en snel moeten zijn!
+1/-0

 
1 jaar geleden
De hamvraag is natuurlijk; is hij ook snel?

Ik heb hem opgezocht op football manager 2023 en daarin is het geen groeibriljant of heeft hij andere goede kwaliteiten.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat een centrale verdediger boven alles, simpelweg een goede verdediger moet zijn. Niet alleen snel en (kop)sterk, maar ook qua mandekking, verdedigen van zones (bij snelle tegenaanvallen) en sterk in de 1-tegen-1 duels. Ik ben een beetje klaar met al die verdedigers die we de afgelopen jaren hebben gehad die allemaal 'aardig' aan de bal waren, maar de meest opzichtige verdedigende fouten maken. Het aantal tegendoelpunten per seizoen van de afgelopen jaren is ver onder het niveau van PSV. Dus laten we alsjeblieft niet, net als bij veel keepers, te veel waarde hechten aan 'hoe is hij aan de bal' maar eerst beoordelen op de verdedigende kwaliteiten.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Eens. Zo'n Hoever is best gandig mrt de bal en kan een pass geven maar hij is geen verdediger. En voor centrale verdedigers geldt dat helemaal. Tegen Ajax Obispo tegen Brobbey, zo wil je het zien
+1/-0

1 jaar geleden
Probleem is in onze verdediging dat alleen Mauro en Jarrad Branthwaite psv waardig zijn.
En dat zegt veel over het niveau van de andere spelers dat een huurling van 19 jaar de beste is.
Obispo en teze zijn gewoon te wisselvallig en zul je beslissingen moeten maken en moeten doorselecteren.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Onze verdediging heeft gewoon een ''topper'' nodig. Tuurlijk kost dat geld en hebben we dat niet. Maar met een goede verdediger die de rest kan coachen verbeter je wel meteen de hele defensie. Kan me niet voorstellen dat een verdediger van Cercle veel beter is dan dat wat we nu hebben. Twijfelgevallen hebben we al genoeg. Lijkt mij dat we gewoon moeten proberen Sangare te verkopen in de winterstop en dat geld moeten gebruiken om de defensie te versterken. Tuurlijk zullen we sangare missen maar we moeten wat. En met Sangare loopt het nu ook niet echt denderend.

Of eens uitszoeken hoe we onder het contract met Hoover uit kunnen komen.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Hij speelt zo weinig dat ik zijn naam amper voorbij zie komen. J. Edgar kan waarschijnlijk ook nog beter voetballen en heeft in ieder geval interessante contacten.

En wat betreft namen, Balázs Dzsudzsák was een van mijn favoriete spelers, maar voor het typen op het forum ben ik toch blij dat ik die naam amper meer hoef te gebruiken.
+1/-0

1 jaar geleden
Geld verspilling. Meneer van Nistelrooy moet het team beter neerzetten. Andere spelers gaan hem niet helpen tenzij het wereld toppers zijn.
+1/-0

Moeten we dan het geld wat een Sangare of Cody evt opbrengen gebruiken om nog meer netnieters te halen alvorens we afscheid nemen van de netnieters die we al hebben of zullen we de @de Kenner het voordeel van de twijfel gunnen? Of mss andere opties onder de loep nemen? Nou? Zeg het? What's it gonna be baby? Wanna sleep on it?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage