Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Dit geeft een goed gevoel'

21 november 2022 19:06
Foto: Pro Shots

Cody Gakpo: "Dit geeft een goed gevoel"; image source: Pro Shots

In gesprek met de NOS was Cody Gakpo blij met zijn doelpunt tegen Senegal. "Dit geeft een goed gevoel. We waren op zoek en uiteindelijk viel ie. Dat geeft een goed gevoel", aldus Gakpo. "Ik zag Frenkie en hij draaide goed open. Dat was het moment voor mij om te gaan lopen. Dan is het gewoon de bal aanraken en dan ziet de keeper meestal mis. Dat was nu ook het geval."

De aanvaller was wel kritisch op het spel van Oranje. "We waren niet fleurig genoeg aan de bal. Dat moet veel beter", zo gaf hij aan. "We zullen dit goed moeten gaan analyseren en gaan kijken wat er beter moet in de volgende wedstrijden."




Tags

gakpo cody aanraken fleurig nos oranje senegal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
En de marktwaarde stijgt weer met 5 miljoen
+2/-0

1 jaar geleden
Volgende keer gewoon op je normale plek staan en Bergwijn aan de kant aub. En Louis, vraag eens aan Davids of je Malacia op moet stellen in plaats van aan je andere assistent.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal eens aangaande Bergwijn, wat was die slecht zeg.
Scholletje junior vond ik geeneens zo slecht, deed opbouwend nog wel wat (en moet hier echt moeite voor doen om dit uit mijn bek te krijgen want het blijft een engnek)
Zou leuk zijn als de volgende pot Xavi op de plek van Berghuis staat, ben ik wel benieuwd naar.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Als zowel Roger en Louis hem niet als linksbuiten opstellen. Is dat dan zijn normale positie? Je kan beter op Louis vertrouwen. Die krikt dat transferbedrag nog wel even op voor ons. Tot nu toe is Gakpo als linksbuiten iedere internationale top wedstrijd nog door de mand gevallen.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Want het Nederlands elftal speelt ook echt met buitenspelers ja :denk Net zoals hij onder Schmidt ook vooral aan de linkerkant speelde, op zijn inderdaad normale positie.
+3/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage