Transparent
Inloggen
Sluiten

Etienne Vaessen: 'Ik sta nog steeds achter mijn uitspraken'

24 november 2022 15:31 - Showkeepers Podcast
Foto: Pro Shots

Etienne Vaessen: "Ik sta nog steeds achter mijn uitspraken"; image source: Pro Shots

In september wist PSV in eigen huis uiteindelijk moeizaam te winnen van RKC na een strafschop in blessuretijd. De gegeven penalty zorgde voor veel woede bij de Waalwijkers en leidde uiteindelijk tot straffen voor Michiel Kramer en Etienne Vaessen. Ruim twee maanden later geeft de doelman van RKC aan nog steeds volledig achter zijn uitspraken te staan. "Alleen dat geduw en getrek met Simons en Gakpo op het veld moet ik de volgende keer misschien niet doen", aldus Vaessen in de Showkeepers Podcast.

De doelman geeft aan dat hij toen echter te veel in zijn emotie zat. "Het stond nog 0-0 en ik speelde een topwedstrijd. Ik kon voor het eerst de nul houden en dat dan tegen PSV. Dan glipt het door zo'n moment door je vingers", zegt hij daarover. "Dan zie je daar zo'n jankende Xavi Simons op de grond liggen die nauwelijks wordt geraakt. Dan word ik wel even pissig ja."
Discussieer mee op de forums


Tags

vaessen etienne rkc simons gakpo geduw getrek glipt jankende kramer michiel pissig podcast showkeepers woede xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
De hele wedstrijd de scheidsrechter mee hebben, behalve op het moment dat iemand in z'n gezicht wordt getrapt en dan toch janken om de scheids...
+3/-0

3 weken geleden
Je kan ook pissig worden op jezelf dat je twee matige schoten van Berhuis van buiten de 16 je netje in laat gaan, maar daar zal wel niet zo vaak naar gevraagd worden.
+7/-0

3 weken geleden
Hoezo komkommertijd...
+6/-0

3 weken geleden
Etienne wie...............?
+2/-0

3 weken geleden
Jankende Simons?? Jankende Vaessen zul je bedoelen!
Zielig dat hij hier nog steeds over bezig is ….
+2/-0

3 weken geleden
Waanzinnig. Simons krijgt een trap tegen zijn hoofd (!). Dat hij in emotie op dat moment uit zijn plaat gaat snap ik ergens nog wel. Maar nu, maanden later nog zo reageren. Kerel, volgens mij heb je professionele hulp nodig.
+4/-0

3 weken geleden
Hierbij een paar bloemVaessen ter verlichting van het onrecht dat jou werd aangedaan jankert.
+1/-0

2 weken geleden
Het jaar 2058: Etienne Vaessen vertelt vanuit zijn senioren woning nog steeds achter zijn woorden van 36 jaar geleden te staan. De landelijke media zien weer kans om goedkoop te scoren en meten het artikel breed uit op de voorpagina's.

Zucht... het houdt niet op, niet vanzelf.
+1/-0

2 weken geleden
Over Calimero gesproken...
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.850 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

albert argentinie barcelona basten bekerfinale bergwijn bizar blind celtic cody denemarken ecuador foto gaal gakpo hoppa huldiging izecson japan kroatie marokko nederland oranje portugal psvrijnwoude qatar santos trestena var xavi