Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Ik probeer niet bezig te zijn met de Premier League'

5 december 2022 22:59 - AD.nl
Foto: Pro Shots

Cody Gakpo: "Ik probeer niet bezig te zijn met de Premier League"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Cody Gakpo aan momenteel helemaal niet bezig te zijn met een mogelijk vertrek bij PSV. "Het gaat voortdurend over de Premier League, maar ik probeer er niet mee bezig te zijn", aldus Gakpo. "De jongens helpen mij daarbij. En vrienden en familie sturen niets door over wat ze lezen, zien of horen. Het is simpel: ik ben hier op het WK, wil een maximale prestatie neerzetten en moet niet bezig zijn met heel andere zaken."

Meer op AD.nl




Tags

gakpo cody

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Nu maar hopen dat dat ook lukt. In augustus was hij aardig de weg kwijt met alle transferperikelen. Duurde even voordat hij alles weer op de rit had. Toen was onze Champions League droom helaas alweer vervlogen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
En hetzelfde gebeurde bij de laatste wedstrijd voor de "winterstop" tegen AZ na de bekendmaking van de WK-selectie... nota bene terwijl hij van tevoren al zeker was van Qatar.
+3/-1

Stay strong Cody, bij dezen moet je sterk in je schoenen staan me boy.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage