Transparent
Inloggen
Sluiten

'Cody Gakpo vertrekt sowieso niet naar Real Madrid, Spanjaarden halen geen nieuwe spelers'

9 december 2022 00:02 - Marca.com
Foto: Pro Shots

"Cody Gakpo vertrekt sowieso niet naar Real Madrid, Spanjaarden halen geen nieuwe spelers"; image source: Pro Shots

PSV lijkt niet te hoeven vrezen dat Cody Gakpo in de komende transferperiode naar Real Madrid zal vertrekken. Het toonaangevende Marca meldt dat de regerend winnaar van de Champions League in januari hoe dan ook geen nieuwe spelers gaat halen, zelfs indien er meerdere spelers vertrekken uit de Spaanse hoofdstad. Gakpo is de afgelopen weken meerdere keren gelinkt aan een overstap naar de Koninklijke. Real Madrid wil echter pas vanaf komende zomer nieuwe spelers halen.

Meer op Marca.com




Tags

gakpo madrid cody marca

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Het gaat wel erg goed met onze Cody als het al nieuws is als een Europese topclub hem NIET wil kopen :B
+5/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Nou dat is dan een hele opluchting dat Real hem niet wil kopen... als ondertussen de hele PL achter hem aan lijkt te zitten.

Het is simpel: verkoop in winterstop, nou ja deze transfer window, is definitieve streep door, eventuele, titelaspiraties. En exit PSV als serieus te nemen topclub.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Alles draait om geld, dus wanneer een club de vraagprijs + 35 miljoen (compensatie mislopen CL) betaalt, ben ik tevreden. Ik kom dan op een prijs van 90 miljoen +.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Het gaat mij niet om het geld maar om de prijzen. Tijd dat we de titel weer eens pakken. En nog een paar rondes europees na de winterstop. Een leuk reisje is altijd welkom.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nou los van leuke reisjes is het belangrijk de hegemonie van ajax te doorbreken en zeker CL te spelen. Voorrondes komen we niet door en zo blijf je in achtervolging op ajax. Die worden kampioen, pakken miljoenen, kopen knappe spelers, worden kampioen etc.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zo werkt het maat. Een bod van 50 miljoen+ is bijna niet te weigeren.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ligt eraan wat we terughalen. Cody is uiteraard een topspeler voor PSV, maar heeft ook zwakkere punten. Daarnaast komen er wat geblesseerde spelers terug.

Luuk, Olivier, Mauro hebben nauwelijks competitie gespeeld dit seizoen en zijn normaliter gewoon basisspelers. El Ghazi en Simons zijn ook aardig aan het verbeteren dit seizoen en hopelijk kunnen we Gerrit straks onbezorgd opstellen.

Die kansen dus, plus waarschijnlijk een aankoop of twee stemt me ook positief zonder Cody over een betere tweede seizoenshelft.
+1/-0

1 jaar geleden
Loopt zijn management met hem te shoppen ofzo en gaan ze alle Europese topclubs af? Ik moet het nog maar zien dat hij uberhaupt vertrekt. Als zijn vorm er maar weer niet onder gaat leiden
+1/-0

1 jaar geleden
Prima toch, hij wil vast zelf ook pas in de zomer naar Real Madrid ;-)
+1/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Ik juich eigenlijk elke x keer voor cody , elk doelpunt is rijkelijk voor ons psv… en mocht hij straks weer scoren…. Word z’n marktwaarde gewoon letterlijk weer 5 miljoen meer…. Mooiste scenario is verkoop in de winter, voor 70-80 miljoen, met en terug verhuur tot aan eind van het seizoen…. Is dit mogelijk, kan dit? 🙏👍laat cody nog ff blijven met nederlands elftal, en nog 1 of 2 belangrijke doelpuntjes maken, dit hebben wij als PSV zo nodig, een dikke transfer…….goed weekend mede supporters
+1/-0

Voor Cody was de reentree van Menphis over het algemeen een RAMP als je het goed bekijkt, bekijk het eens goed, alles wat Menphis verkeerd heeft gedaan deet Cody in de wedstrijden zonder Menphis GOED.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje