Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Noni Madueke gepresenteerd bij Chelsea

20 januari 2023 22:55 - Chelsea FC
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Noni Madueke gepresenteerd bij Chelsea</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Chelsea de komst van Noni Madueke bevestigd. De aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor liefst zeven en een half jaar met een optie voor nog een seizoen. "Terugkeren naar Engeland en spelen in de Premier League is een droom voor mij en mijn familie. Ik kan niet wachten om te beginnen", aldus Madueke.

De jeugdinternational maakte in de zomer van 2018 de overstap vanuit de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur naar PSV. Eerder speelde hij nog voor de jeugd van Crystal Palace. In het shirt van PSV kwam Madueke uiteindelijk tot 80 officiële wedstrijden en was daarin bij 34 doelpunten direct betrokken.

Beide clubs hebben bekend gemaakt niets over de transfersom te melden. Volgens het Eindhovens Dagblad ontvangt PSV zo'n 38 miljoen euro voor de aanvaller.

Meer op Chelsea FC




Tags

madueke chelsea engeland palace tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
7.5 (+1 jaar optie) jarig contract. Veel vertrouwen in zijn kunnen dus! Nu PSV weer.
+1/-0

1 jaar geleden
Een schitterende deal voor een overschatte voetballer. Nu het geld hopelijk goed investeren in spelers die in dienst van het team hard kunnen werken a la Ji-Sung Park.
+3/-0

1 jaar geleden
Ik lees dat Danjuma voor Everton heeft gekozen.
Heel benieuwd of er nog iets uit de hoge hoed komt.
Als we het moeten doen met de groep die er nu staat.

Veel drinken vanavond denk ik :\(
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat wordt dan veel drinken vrees ik. Want al komen er nu zeven spelers uit de hoge hoed, dan zijn die never nooit speelgerechtigd vanavond?
Proost🍺
+1/-0

 
1 jaar geleden
Vanavond niet nee. Dinsdag ook nog niet. En waarschijnlijk zaterdag ook niet. Juist in de wedstrijden dat tactiek niet zo belangrijk is, maar individuele kwaliteiten, acties, doorslaggevend zijn. Ik wil niet zien hoe gaat El gahzi tactisch achter zijn man aanloopt, of veerman een passlijn af moet snijden. Ik wil acties, aanvallend spel die tegenstanders, in ieder geval van het niveau sparta, Emmen en fortuna, doen sidderen.
+1/-0

 
reactie verwijderd

Soms mopper ik ook, soms humor soms serieus, en toch ga ik ervanuit dat onze Flipke met nul punten naar huis gaat, vind het jammer voor hem maar heb niks met vitesse.
+1/-0

1 jaar geleden
Is in ieder geval voor veel jonge spelers het bewijs dat het loont om eerst een stap via PSV te maken. En het was natuurlijk altijd de bedoeling van Noni om terug naar Engeland te gaan. Oke de timing is ruk maar moeten we het niet gewoon fantastisch vinden dat een jeugdspeler bijna 40 miljoen oplevert?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje