Transparent
Inloggen
Sluiten

'Arnaut Danjuma op huurbasis naar Everton'

21 januari 2023 09:46 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Arnaut Danjuma op huurbasis naar Everton"; image source: Pro Shots

Onder meer De Telegraaf meldt dat Arnaut Danjuma het seizoen afmaakt bij Everton. PSV was een van de vele clubs die hoopte op de huur van de aanvaller van Villarreal, maar Danjuma wilde weer terug naar de Premier League. De zesvoudig international wilde per se in een topcompetitie blijven spelen en heeft Everton verkozen boven talloze andere clubs uit Engeland.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV in de komende dagen de komst van Fábio Silva hoopt af te ronden. Daarnaast wil de club nog een aanvaller toevoegen aan de selectie. Meerdere kandidaten zijn nog in beeld om die vacature in te vullen.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

danjuma everton arnaut engeland fabio huur silva talloze telegraaf topcompetitie villarreal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
1 jaar geleden
Ik wel een klein beetje. Met Everton werken tegen degradatie en er wellicht dus uitvliegen. Of met PSV kampioen kunnen worden en EL spelen. Ik denk dat dat laatste leuker is. En dat op die manier de kans groter is om weer in beeld te komen bij Oranje plus dat je via een goed half jaar bij PSV met eventueel kampioenschap en mooie EL campagne meer mogelijkheden hebt voor een mooie nieuwe club in de zomer dan wanneer je een half jaartje moet ploeteren met Everton. Over geld hebben we het niet want schathemeltje rijk wordt ie sowieso of is ie al, dat mag lijkt me de keuze niet bepalen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad. Het woord lafaard kwam als eerste in mij op. Kiezen voor een beter gevulde portemonnee (die toch al uitpuilt) dan om je carrière uit het slop te trekken. Maar och, misschien had ik hetzelfde gedaan. Helaas zal ik nooit in die positie belanden.....
+1/-0

 
1 jaar geleden
En zonder PSV bril? Ik bedoel, ik zou op mijn blote knieën naar Eindhoven komen, naast de argumenten die jij noemt.

Maar bij toch een grote club in de PL, stel dat je erin blijft, en maakt pak em beet 8 doelpunten, nog een paar assists, dan komen de chelseas ook wel.

Wij staan 4e in de eredivisie. Als we nou nog in de CL speelde.... Daarnaast hebben wij niet de financiële middelen om hem eventueel daarna over te nemen. Dat hebben clubs in de PL wel, wanneer hij daar presteert. En ik geef je op een briefje dat wanneer hij niet slaagt, PSV in de zomer alsnog geïnteresseerd is voor huur.
+1/-0

1 jaar geleden
Er komt helemaal niemand naar PSV. Ieder beoogd doelwit is of te duur of ze willen niet of het zal een te dure kneus zijn. Misschien wordt het tijd om alles op de jeugdopleiding te zetten en de eigen jeugd alleen nog aan te vullen met enkele uitschieters van Nederlandse clubs en misschien een mooi buitenkansje uit Zuid-Amerika of zo. Ik ben nu echt wel klaar met de spelers waar ook ‘giganten’ als Malaga, Brighton and Hove Albion of Lecce hun oog al op hebben laten vallen. Dat frustreert alleen maar.
+1/-0

1 jaar geleden
Spelers die wij graag willen gaan liever naar Girona of Everton. Dat geeft te denken.... Ik dacht dat met de terugkeer van Brands er weer meer deuren open zouden gaan maar ze worden keihard voor onze neus dichtgesmeten. En niet eens door clubs die strijden voor Europees voetbal, maar strijden tegen degradatie 😫
+1/-0

 
1 jaar geleden
Girona, eens. Everton oneens.
+1/-0

 
De enige reden dat hij naar Girona is, is ook maar omdat het een satelietclub van Man City is. Daarnaast zal PSV voor een speler met een contract voor een half jaar nooit een transfersom neerleggen van 5 miljoen euro + een doorverkooppercentage van 50% en die speler dan ook nog een jaarsalaris geven van ruim 3 miljoen euro.
+1/-0

 
1 jaar geleden
True.
Het ging mij meer om de uitstraling en competitie. Ik vind een keuze voor everton best verdedigbaar
+1/-0

1 jaar geleden
Kunnen we hem na de zomer huren vanuit de Championship 😬
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Zelfs de nummer 19 vd PL interessanter voor hem.

Als je alles aan kwaliteit in de uitverkoop gooit, moet je natuurlijk niet meer verbaasd zijn dat je geen gelijkwaardig materiaal terug kan huren. Met dit beleid ben je Simons ook weer binnen no time kwijt.

Fijn dat de RvC en een hoop boekhouders onder de supporters blij zijn met centen op de bank, kijken of ze vanavond na de match nog zo blij zijn na het vertoonde spel.
+1/-0

 
Vooral die 40 miljoen voor Madueke is echte uitverkoop ja :ja
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Uitverkoop van kwaliteit. Ik had het nog niet eens over het bedrag (dat m.i. zeker te laag is maar daar heb ik niet over nu). Uitverkoop van kwaliteit dus, middenin een titelstrijd. Niet te verkopen wmb, simpelweg omdat je geen directe vervanger klaar hebt staan. Dat was de enige reden dat ik groen licht had gegeven als PSV zijnde: eerst zekerheid over vervangers, dan pas verkopen. Maar er staat niks klaar, en ze zoeken nog de markt af, met allerlei afgeketste deals die uitlekken.

We gaan de komende dagen zien hoeveel opties afgestreept kunnen worden, en wat er uiteindelijk bij komt, als er überhaupt iets bijkomt. En dan maar hopen dat in de tussentijd iemand de verloren kwaliteit invult. Armoedig.
+1/-0

 
Als je serieus wil gaan beweren dat 40 miljoen voor Madueke te laag is, heeft het ook verder weinig nut om te reageren :I
+1/-0

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
Het is misschien verstandig om nu al Sangarè te verkopen maar met ingang van de zomer en met dezelfde condities Zerrouki aan te kopen, voordat Feyenoord er mee aan de haal gaat. En nu misschien toch ver ver gaan voor Karlsson. Zou toch moeten kunnen met 40 miljoen extra in de pocket.
+1/-0

 
20+ miljoen betalen voor een aanvaller van AZ die minstens de helft van de wedstrijden niets laat zien klinkt inderdaad als een geweldig idee :ja
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk niet dat 20+ nodig zal zijn. Bovendien is bijna 40 voor een jonge rechtsbuiten die meer geblesseerd is dan dat hij voetbalt ook een hoog bedrag. Als je voor Madueke, Sangarè en Bruma 80 binnen hengelt mag je best 20/25 besteden aan Karlsson en Zerrouki wat mij betreft.
+1/-0

 
Maar waarom zou een club nu 37 miljoen voor Sangaré gaan betalen als ze hem in de zomer pas kunnen krijgen en het bedrag dan bovendien hetzelfde zal zijn? Dan ben je nu 37 miljoen kwijt en moet je nog een half jaar wachten, terwijl je die 37 miljoen ook kan gebruiken om een speler te halen waar je direct over kan beschikken.

Vanuit alle kanten is steeds aangegeven dat AZ meer dan 20 miljoen wil voor Karlsson. De helft zou ik overigens al een bizar bedrag vinden. Zo bijzonder is hij ook niet.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik zeg ook nergens dat Sangaré direct betaald moet worden, maar als je al een overeenkomst hebt kan je wel Zerrouki vastleggen.
+1/-0

1 jaar geleden
Danjuma had bij PSV gepast,gezien het feit dat hij ook hier de jeugdopleiding heeft doorlopen en dus eigenlijk een jongen van de club is.PSV kan hier nog later in zijn carierre nog eens een poging wagen.Op dit moment heeft de club een goede naam in mexico opgebouwd en een goede samenwerking met deportivo chivas guadalajara.Daar lopen 2 goede buitenspelers rond,de mexicanen alexis vega en roberto alvarado,een links en rechtsbuiten.Ik zou als ik PSV was voor de dubbelklapper gaan en ze allebei binnenhalen.2 vliegen in een klap.Mischien kan de amerikaan Ledezma de omgekeerde weg,1 jaar in mexico voetballen,voor hem dichterbij huis,om wedstrijdritme op te doen,zich door te ontwikkelen.We hebben een samenwerkingsverband met deze club
+1/-0

1 jaar geleden
Ik word doodziek van modern voetbal. Wie het meest geld heeft bepaald. Competities worden steeds voorspelbaarheid. PSG en Bayern worden ieder jaar kampioen, Ajax gaat nu even minder, naar ook die gaan helaas kampioenschappen aaneen rijgen doordat ze gewoonweg veel meer financiële middelen hebben. Psv moet transferopbrengst van Cody volledig als compensatie voor begrotingstekort
Van 40 miljoen gebruiken. Spelers kiezen voor degradatie clubs uit Premier League boven sportief hoger niveau. Gelukkig heb ik al 3 jaar geen seizoen kaart meer. Voor Sevilla thuis heb ik kaarten, maar zelfs daar kijk ik niet naar uit. Tijd voor andere vrijetijdsbesteding.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat van het meeste geld is eigenlijk altijd zo geweest, ook in de "goede oude tijd" alleen waren de verschillen niet zo extreem groot als dat ze nu zijn. Toen gingen spelers ook voor een hogere wedstrijdpremie naar een andere club. Het betaald voetbal is een grote zeepbel die wij zelf in stand houden met zijn allen. En de Uefa en de Fifa zijn uiteraard niet te beroerd om zelf hun zakken goed te vullen en te genieten van de oneindige macht die ze hebben. Wij willen graag een keer Zulte Waregem of FC Sherrif in de CL gewoon omdat dat een keer leuk is voor zo'n club. Maar dat is het laatste waar de Uefa op zit te wachten, het geld en de macht hoort bij een select groepje clubs thuis. Hoe hoger de bedragen die daar rond gaan hoe makkelijker het is om daar ongeneerd af te romen. Als alle gelden eerlijk verdeeld zouden zijn over alle clubs/competities wordt dat veel moeilijker.
Maar ja PSV is mijn club en ik laat ze niet vallen omdat ze niet bij de met oliegeld gesponsorde elite horen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage