Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Het enige dat nu telde was winnen'

21 januari 2023 23:21

In gesprek met ESPN gaf Ruud van Nistelrooij aan dat de wedstrijd tegen Vitesse paste in de week die PSV had gehad. "Het enige dat dan telt is winnen", aldus Van Nistelrooij. "Op donderdag wordt een speler van het veld gehaald omdat hij verkocht is. Dat moet je als team verwerken. Dan had je nog het resultaat tegen Fortuna, de penalty die je mist en je aanvoerder die van het veld moet met een hoofdblessure. Dan is het in de rust bij elkaar blijven en de wedstrijd over de streep trekken. Dat doe je dan."

Gevraagd werd aan de trainer hoe het gaat met Luuk de Jong. "Hij is oké. Het is gehecht, dus het is weer netjes dicht. Maar het was zeker niet prettig", zo gaf hij aan. "Hij kopte de bal weg en gooide zich er voor, dan gaat het open. Er worden nog allemaal testen gedaan om te kijken hoe lang hij er eventueel uit ligt. Wat betreft de wond is alles verzorgd. Ik heb nik begrepen over een hersenschudding, dus hopelijk is hij oké voor dinsdag."

Ook kreeg de trainer de vraag of hij deze week al versterkingen verwacht voor de buitenposities. "Het liefst natuurlijk wel. Dinsdag is te kort dag, maar hopelijk is er komende week wel al iets mogelijk", zei hij daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

nistelrooij telde buitenposities espn fortuna gooide hersenschudding hoofdblessure jong nik vitesse wond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje