Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV dinsdagavond op kunstgras in Emmen alweer in actie

23 januari 2023 11:22

Dinsdagavond komt PSV alweer in actie als de uitwedstrijd tegen FC Emmen op het programma staat. Als de ploeg van Ruud van Nistelrooij op het kunstgras van De Oude Meerdijk met minstens twee goals verschil wint, zal het in ieder geval voor 24 uur koploper zijn in de Eredivisie. FC Emmen staat momenteel op de zestiende plek in de Eredivisie.

PSV speelde voor de Eredivisie drie keer eerder een uitwedstrijd tegen FC Emmen. De laatste editie twee seizoenen geleden werd met 0-2 gewonnen. De overige twee duels eindigden in een gelijkspel.

De selectie van FC Emmen kent één speler met een verleden bij PSV. Reserve-doelman Kyan van Dorp speelde 13 jaar in de jeugdopleiding van PSV en kwam uiteindelijk tot drie duels voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Sinds de zomer van 2021 staat hij bij FC Emmen onder contract, maar daar wacht hij nog op zijn officiële debuut.




Tags

emmen eredivisie dorp editie jong kyan meerdijk nistelrooij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje