Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ki-Jana Hoever vertrekt per direct bij PSV'

23 januari 2023 18:48 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ki-Jana Hoever vertrekt per direct bij PSV"; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad meldt dat Ki-Jana Hoever per direct vertrekt bij PSV. De rechtsback was tot het einde van het seizoen gehuurd van Wolverhampton Wanderers, maar wist geen moment te overtuigen. Hoever kwam in totaal maar tot acht officiële duels voor PSV, waarvan vier in de basis. Zijn laatste wedstrijd was op 16 oktober toen hij inviel tegen FC Utrecht. In dat duel wist hij wel tot twee assists te komen.

Volgens het Eindhovens Dagblad is het aannemelijk dat PSV in deze transferperiode nog een nieuwe rechtsback gaat vastleggen.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

hoever jana inviel utrecht wanderers wolverhampton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Dit moest de nummer 1 rechtsback zijn. Categorie Lato
+1/-0

3 weken geleden
Beetje onzinnig naar mijn mening als je Teze en Mwene hebt en Sambo verhuurt dat je dan nog iemand haalt. Bewaar het geld liever om een spits te kopen die wel meer dan 10% van de 1-op-1 kansen maakt. Als je Simons stopt en een goede keeper hebt hoef je niets te vrezen tegen ons.
+1/-0

3 weken geleden
Zo zie je maar, toen hij kwam had ik er best vertrouwen in en was eerder teleurgesteld dat ie “slechts” was gehuurd. Nu blijkt dat hij gelukkig “slechts” was gehuurd.
+1/-0

3 weken geleden
Dan is een huurconstructie toch wel weer een uitkomst. Deze koekebakker kan er echt helemaal niks van, hopelijk kan onze eigen Sambo deze plek goed in gaan vullen in de toekomst.
+1/-0

3 weken geleden
Halen ze Van Ewijk nu op in Heerenveen?
+2/-0

 
3 weken geleden
Helemaal mee eens. Volgend seizoen met Van Ewijk en Sambo. Teze en Mwene verkopen en linksback Mauro/
Max
+1/-0

 
3 weken geleden
Max moet je ook verkopen. Gaat zijn laatste contractjaar in, dus laatste kans om er nog enigszins wat voor te ontvangen. Gezien zijn vorm, is doorselecteren ook wel nodig.
+2/-0

3 weken geleden
Vreemd dat mensen nu over Van Ewijk spreken. We hebben Sambo en die doet het super goed bij Sparta. Dus nu Van Ewijk erbij halen zou bizar zijn.
Ik denk dat je met Teze nu een redelijke rechtsback hebt. Mwene is de backup. Aan de andere kant heb je Mauro en Max. Eventueel kan Oppegard daar ook spelen.
Het is niet echt fantastisch maar je komt het seizoen zo wel door. (Enige dat ik denk is misschien Karsdorp half jaar huren van Roma voor de rb positie. Dan kan Sambo nu het jaar afmaken bij Sparta en volgend jaar bij ons vlammen.)
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Teze is niet goed genoeg als rechtsback. Bewijst het keer op keer, onvoldoende actie en diepgang als rechtsback. Mwene is mwah mwah. Sambo doet het goed bij Sparta ja, maar dat is geen garantie in de zomer dat hij de onbetwiste rechtsback wordt. Van Ewijk nu halen en dan kan hij met Sambo bepalen wie rechtsback wordt. We hebben op elke positie een dubbele bezetting nodig. En overbodige spelers die toch niet voldoen, kun je beter direct afscheid van nemen.
+2/-0

Hendrikus (geschorst)
3 weken geleden
Vind het altijd wel jammer dit soort zaken want dan heb je toch alleen maar verliezers.
Die jongen is gefrustreerd en die zal toch echt wel zijn stinkende best hebben gedaan, en PSV heeft kosten gemaakt en weer een minnetje bij het scoutingsbeleid. Als die jongen er nu zogenaamd niets van kan, dan was dat een halfjaar geleden toch ook al zo?
+1/-0

3 weken geleden
De zoveelste ramp van de PSV-scouting. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat ze keer op keer falen op het gebied van scouten van spelers. Ik begin echt te twijfelen aan het zicht vermogen van onze scouting. Niet alleen JdJ is mede debet aan de huidige falende selectie, maar ook de scouting. De afgelopen 5 jaar 60 miljoen verbrast aan spelers die volledig zijn mislukt. WAT EEN BELEID??????
+1/-0

 
3 weken geleden
Want jij weet welke spelers wel en niet door de scouting zijn aangedragen?
+2/-1

 
reactie verwijderd

3 weken geleden
Blijft altijd een lastig dingetje die (voor ons) onbekende spelers die aangetrokken worden en waar wij geen enkel beeld van hebben. Ik weet nog goed dat Hiddink toendertijd met Lee en Park aan kwam zetten en dat die de eerste maanden echt geen bal fatsoenlijk raakten. Leek een enorm drama te gaan worden, maar opeens begon het te lopen en we weten hoe dat afgelopen is.

Lastig dus, hoe lang geef je een speler de tijd. Ik zou het met hem nog even aangezien hebben denk ik, te meer daar we hem nauwelijks echt nodig hebben. Met Teze en Mwene en eventueel ook nog Mauro hebben we al 3 backs, dus hij hoefde niet perse te spelen en ons zo punten te kosten. Maar heb daadwerkelijk geen idee hoe hij het op trainingen etc deed. Zag je daar zijn kwaliteiten wel? De Engelsen hebben hem gekocht dus hij moet toch iets kunnen lijkt me.
+1/-0

3 weken geleden
Logisch. PSV huurt hem voor één jaar zonder optie tot koop. Wij maken geen gebruik van hem, dus geen toegevoegde waarde. Voor Wolves ook geen meerwaarde, want hij maakt geen stappen in zijn ontwikkeling. Deze huur werd na aankondiging als een veelbelovende eerste stap gezien bij het bouwen van een kampioenswaardig elftal. Maar op basis van wat werd Hoever een bepaalde kwaliteit toegedicht? Ik hoop dat er lering wordt getrokken uit het feit dat jeugdige, onervaren spelers slechts in situatie van uitzonderlijke kwaliteit (zoals Xavi) iets kunnen bijdragen aan een topclub als PSV. Een jongen als Hoever kan misschien in de bloei van zijn carrière, 25-28 jaar, van toegevoegde waarde zijn op dit niveau.
+1/-0

3 weken geleden
Kon er geen ruk van.,..Sambo volgend jaar terug halen...
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanholt bakayoko basarnhem benitez boscagli branthwaite crisy crockett feyenoord gakpo gimenez guti hazard hypo james jong madueke makkelie mar mauro mwene obispo sangare simons slot sonny springt teze titel veerman