Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Fábio Silva op huurbasis naar PSV

25 januari 2023 12:10 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Fábio Silva op huurbasis naar PSV</b>; image source: Pro Shots

PSV meldt via de officiële kanalen dat Fábio Silva de selectie van Ruud van Nistelrooij komt versterken. De jeugdinternational van Portugal wordt op huurbasis overgenomen van Wolverhampton Wanderers. Afgelopen half jaar speelde Silva op huurbasis voor Anderlecht. De spits is afkomstig uit de jeugdopleiding van Porto en maakte in de zomer van 2020 voor 40 miljoen euro de overstap naar Wolverhampton. Ondanks dat hij nog 20 jaar is, heeft hij al meer dan 100 officiële duels op het hoogste niveau gespeeld.

Clubwatcher Rik Elfrink meldt via Twitter dat er geen optie tot koop bedongen is bij de huurtransfer. Wel is de intentie uitgesproken dat hij mogelijk langer bij PSV kan blijven. Eerder kwam al naar buiten dat vanwege internationale regelgeving een langere huurperiode nu niet toegestaan is.

Meer op PSV.nl




Tags

silva fabio wolverhampton anderlecht elfrink huurperiode huurtransfer nistelrooij porto portugal wanderers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Joepie. Klaasdijkhof weet natuurlijk met al zijn communicatie ervaring dat je graag direct naar zo'n nederlaag goed nieuws brengt. Dat houd de gemoederen rustig... Ik ben blij dat we zulke slimmerikken in de RVC hebben zitten want dan kom je nog eens ergens.
+3/-0

 
1 jaar geleden
En het voorkomt dat wij nog actieve herinneringen houden aan de blamage in Emmen ;)
+1/-0

1 jaar geleden
Hij gaat met rugnummer 10 spelen. En dus mooi niet met 99, want dat is het nummer van Phoxy 🦊. Afblijven dus !! Gelukkig heeft de technische staf dat wel begrepen. Nu de rest nog van wat ze behoren te begrijpen....
+1/-0

1 jaar geleden
Hij had zeker getekend vóór de wedstrijd tegen Emmen?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje