Transparent
Inloggen
Sluiten

Mauro Júnior mist komende twee duels vanwege schorsing

25 januari 2023 14:52 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Mauro Júnior mist komende twee duels vanwege schorsing; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat Mauro Júnior de komende wedstrijden van PSV zal moeten missen. De Braziliaan is vanwege zijn rode kaart tegen FC Emmen voor drie duels geschorst, waarvan één voorwaardelijk. Mauro zal daardoor de competitieduels tegen Go Ahead Eagles en Feyenoord aan zich voorbij moeten laten gaan.

Meer op KNVB.nl




Tags

mauro braziliaan competitieduels eagles emmen feyenoord knvb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Niet meer of minder dan andere schorsingen idd... Goed dat PSV het meteen accepteert en niet zoals AZ gaat procederen tegen 100 % overtredingen met als argument dat de (totaal niet bewijsbare) 'intentie' anders was...
+2/-0

1 jaar geleden
Smerige overtreding, schorsing valt me nog mee. Inderdaad goed dat dit direct geaccepteerd wordt.
+2/-0

1 jaar geleden
Zijn 2 wedstrijden te weinig, sloeg werkelijk helemaal nergens op en dan ook nog op die plek op het veld.
+2/-3

 
1 jaar geleden
Het zou mij ook niet hebben verbaasd als het er vier werden en het was inderdaad een kansloze overtreding, maar om nou als PSVer te pleiten voor vier wedstrijden… zeker met de huidige bezetting…
+2/-0

 
1 jaar geleden
Als je er met een rode kaart er vanaf gaat zou je pas weer terug mogen keren als je slachtoffer weer kan spelen.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Ben ik het geheel mee eens.
Moet je ze eens horen als het een speler van ons was geweest die die aanslag kreeg te verwerken.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Goed idee dan laten we een jeugdspeler de ster van de tegenpartij onschadelijk maken voor een paar maanden 🤔
+1/-0

 
1 jaar geleden
Door nadat de tegenstander rood krijgt te doen alsof je maanden geblesseerd bent of door een andere door midden te zagen?

Dat laatste kan nu ook toch, alleen dan met minder wedstrijden schorsing. Zie niet in waarom dat in die situatie logischer zou zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hmm ja nu ik het teruglees zie ik ook dat het niet klopt. Waarschijnlijk kan ik net als de directie en staf van PSV even niet logisch nadenken.🤔
+1/-0

1 jaar geleden
De overtreding oogde schandalig, leek me een verkeerde inschatting door een gebrek aan wedstrijdritme, maar toch.Ik vermoed dat Mauro er wel even wat sateviger in wou gaan om de rest van het team een beetje wakker te schudden, maar geloof absoluut niet dat dit zijn bedoeling was.

Jammer voor hem, hij was immers net weer terug en erg jammer voor ons, we kunnen hem goed gebruiken.

De twee wedstrijden schorsing vind ik echter onzin, het had echt hoger moeten zijn. Eerlijk is eerlijk, als dit een ajaksspeler was geweest dan was ik direct begonnen over klassejustitie. Eventuele woede en onbegrip bij Emmen snap ik volledig.

Ook heel benieuwd wat dit nu voor invloed gaat hebben op Mauro verder. Hij moet het altijd wel van zijn felheid in de duels hebben. Durft hij nu nog volluit te gaan of gaat hij geforceerd voorzichtiger spelen. Ook heeft hij nu natuurlijk een naam bij de scheidsrechters en het publiek.
+2/-0

 
Ik had ook hoger gevreesd/verwacht, maar wat is het verschil tussen deze overtreding en die van De Wit tegen Volendam of van Deijl tegen Ledezma? Ook zij kwamen weg met maar drie duels waarvan één voorwaardelijk.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage