Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV ziet bod op Kamaldeen Sulemana afgewezen worden'

25 januari 2023 15:07 - L'Équipe
Foto: Pro Shots

"PSV ziet bod op Kamaldeen Sulemana afgewezen worden"; image source: Pro Shots

Het Franse L'Équipe meldt dat een bod van PSV op Kamaldeen Sulemana is afgewezen. PSV zou 15 miljoen euro met nog eens 2 miljoen euro aan bonussen hebben geboden voor de international van Ghana, maar Stade Rennais heeft dat afgewezen. Ook een bod van Southampton van direct 17 miljoen euro is niet voldoende. Sulemana heeft bij de Franse club nog een contract tot de zomer van 2026.

Stade Rennais wil de aanvaller mede door blessures in de eigen selectie niet kwijt en heeft dat ook verteld aan het management van de aanvaller. Sulemana lijkt zelf echter te willen vertrekken bij de Franse ploeg, omdat hij dit seizoen nauwelijks in actie komt. Naast PSV en Southampton zou ook Everton interesse hebben.

Vorig seizoen leek Sulemana nog naar Ajax te vertrekken. Terwijl de medische keuring voor de Ghanees al gepland stond, vroeg hij om extra bedenktijd en tekende hij enkele dagen later een contract bij Stade Rennais. De Franse club betaalde naar verluidt 17 miljoen euro aan FC Nordsjaelland, de club waar Sulemana zijn profdebuut voor maakte.

Meer op L'Équipe




Tags

sulemana kamaldeen rennais stade southampton equipe everton ghana keuring nordsjaelland profdebuut

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Nou, als je dan toch zoveel geld als wanhoopsdaad wil uitgeven haal dan die beste man bij az.
Of voor dat geld heb je 2 a 3 talenten uit Scandinavië want az al jaren doet.
Karlsson ben je geen maand kwijt voor de afrika cup en kent de eredivisie.
Deze man kan zomaar een Bruma worden..is niet eens basisspeler bij Stade rennes.
+7/-0

1 jaar geleden
Dit is een kopie van Bruma. Absoluut niet doen!
+1/-0

1 jaar geleden
Ik kan me niet voorstellen dat PSV daar zo'n bedrag voor zou bieden. Dan liever Brynhildsen ophalen en 10+ miljoen in de zak houden!
+1/-0

1 jaar geleden
Joh, gooi weer even lekker wat geld over de balk. Er zijn genoeg spelers in mindere competities die je voor 3-6 miljoen kan kopen. Dat moet gewoon de max zijn, of het moet echt een uitzondering zijn. Dat lijkt me deze goede man niet, met de matige cijfers die hij kan overleggen in een vergelijkbare competitie.
+1/-2

1 jaar geleden
Heb 'm vorig jaar nog live zien spelen bij Brest-Rennes. Geen verpletterende indruk gemaakt, was volgens mij retesnel maar kon niet echt voetballen, soort Vertessen dus.
+1/-0

1 jaar geleden
Niet doen! Wat een statistieken, bah
+1/-0

1 jaar geleden
Ik ben bang dat dit een paniekaankoop wordt, mocht het doorgaan. Al helemaal voor dat bedrag. In Denemarken deed hij het statistisch gezien aardig. Niet eens geweldig. In Frankrijk komt hij nauwelijks aan spelen toe. Dit moet je niet willen.
+1/-0

1 jaar geleden
WE doen maandenlang helemaal niets, en nu op het eind gaan we overal informeren. Heel Europa weet a. dat wij geld hebben en b. dat er iets gekocht moet gaan worden om een crisis af te wenden. Das een hele sterke onderhandelingspositie. Ze kunnen vragen wat ze willen, wetende dat wij eigenlijk geen keus hebben.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Want jij weet wat er achter de schermen allemaal wel en niet gebeurd is afgelopen maanden?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Goedenavond Shiny :). Nee, blijkbaar komen de notulen niet iedere keer bij mij aan. Misschien bij Spam, ik zal eens nakijken. Maar over het algemeen komen zaken die bij PSV spelen vrij snel naar buiten. Soms door de kinderen van de plaatselijke snackbar. Meestal door redelijk goed ingevoerde journalisten of oud-spelers in discussieprogramma's.
Maar misschien hebben ze alles kanp buiten de media weten te houden, maar dan waren hun onderhandlingen niet erg succesvol gezien het feit dat er tot op heden nog niks gekomen is. Zelfs een huurtransfer loopt vertraging op, kan gebeuren, maar toch...
+1/-1

1 jaar geleden
Waarom niet een speler halen die scoort en assists geeft. Deze jongen speelt niet altijd dus waarom is hij volgens PSV 15 miljoen waard? Is die Spertsyan dan veel duurder dan? Ik begrijp niks van PSV. Gepruts is het..
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje