Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Excelsior geïnteresseerd in huur van Fredrik Oppegård'

26 januari 2023 09:21 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

[Update] "Excelsior geïnteresseerd in huur van Fredrik Oppegård"; image source: Pro Shots

Clubwatcher Rik Elfrink meldt dat PSV Fredrik Oppegård wil gaan verhuren. De 21-jarige linksback komt met concurrentie van Philipp Max, Mauro Júnior en Phillipp Mwene nauwelijks aan spelen toe onder Ruud van Nistelrooij. Dit seizoen kwam hij tot nu toe tot 6 officiële wedstrijden in het eerste elftal, waarvan 2 in de basis. Zijn laatste duel was echter begin november tegen Bodø/Glimt.

Oppegård kwam in de zomer van 2019 in de jeugdopleiding van PSV terecht en speelde tot nu toe 48 wedstrijden voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Vorig seizoen kwam hij onder Roger Schmidt bovendien tot 4 korte invalbeurten waardoor hij in totaal 10 officiële duels voor PSV op zijn naam heeft staan. De international van Jong Noorwegen heeft nog een contract tot de zomer van 2025.

Update 26-01 09:21: Volgens RTV Rijnmond is Excelsior een van de clubs met interesse in Fredrik Oppegård. De Rotterdammers hebben momenteel maar één linksback in de selectie en de Noor wordt gezien als een interessante optie.

Meer op RTV Rijnmond




Discussieer mee op de forums


Tags

oppegard fredrik excelsior huur jong elfrink glimt mauro mwene nistelrooij noor noorwegen philipp phillipp rijnmond roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik had eigenlijk de RVC of Brands die naar buiten kom met het nieuws van sorry supporters dat onze selectie niet in de top 3 kan spelen.
En dat we met deze selectie geen kampioen kunnen worden.
Wat heb ik aan een speler die verhuurd wordt.
+1/-0

1 jaar geleden
Een andere club is al snel een stapje hogerop voor Oppegaard. Doet die jongen goed
+3/-0

1 jaar geleden
Alles verhuren en verkopen. Weg er mee, al het geld beleggen, heren commissarissen.
Ik kan met niet voorstellen, dat psv nog een voetbalclub blijft als voorheen.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Alleen maar nieuws over spelers die weg mogen/kunnen en spelers waar PSV mogelijk interesse in heeft. Je zou denken dat een club direct de opvolgers 1 op 1 klaar heeft staan bij een vertrek van sterkhouders als Gakpo en Madueke voor zulke bedragen. Inmiddels nog maar 5 dagen te gaan en hoe langer het duurt hoe onaantrekkelijker de opties die overblijven. Het is al jaren hetzelfde liedje. Daadkracht van een gemiddelde 2e klasse amateur vereniging is groter! We hebben in geen jaren meer een fatsoenlijk bedrag geïnvesteerd in het aankopen van een speler (veelal contractvrij of huur), al jarenlang komen er wel mega bedragen binnen aan transfers en nog steeds krijgen we te horen hoe slecht de club er financieel voor staat! In de Dikke van Dale staat achter de definitie van het woord wanbeleid: PSV bestuur!
+1/-0

1 jaar geleden
Paar keer ingevallen bij psv 1 en zag een enorme drang naar voren plus een individuele actie. Meer dan ik El Ghazi heb zien doen in al die wedstrijd als linksbuiten. Ooit werd Fredje Bouma van linksbuiten een linksback en lcv, andersom zou toch ook uitgeprobeerd kunnen worden lijkt me… Maar het gaat alleen maar om namen en zaakwaarnemers van die namen bij psv over wie er wel en niet speelt. In de tijd van Lemic was er minder invloed van buitenaf dan nu …
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot soccernews tuchtcommissie vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage