Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV werkt mee aan huurtransfer van Yorbe Vertessen'

27 januari 2023 12:48 - Marco Timmer
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV werkt mee aan huurtransfer van Yorbe Vertessen"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Yorbe Vertessen hoopt op een tijdelijk vertrek bij PSV. De aanvaller wil verhuurd worden omdat hij na de komst van Fábio Silva zijn kansen op speeltijd verder af ziet nemen. Meerdere clubs uit België hebben al belangstelling getoond, terwijl ook clubs uit Duitsland en Italië interesse hebben.

Het ED meldt daarbij ook dat PSV vermoedelijk wil meewerken aan een tijdelijk vertrek van de jeugdinternational van België.

Update 12:48: Ruud van Nistelrooij heeft op de persconferentie van vrijdag bevestigd dat Yorbe Vertessen op huurbasis mag vertrekken bij PSV. "Na de komst van Fábio Silva is het belangrijk dat Vertessen ergens gaat spelen. Voor hem, maar ook voor PSV", aldus Van Nistelrooij, opgetekend door clubwatcher Marco Timmer.




Tags

vertessen belgie fabio huurtransfer nistelrooij silva duitsland timmer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Hahahahahahahahahahahahahahaha als hier ook maar een vleugje waarheid in zit mag Brands samen met Schreuder naar het UWV.
+3/-0

1 jaar geleden
Kan je als supporter ook niet verhuurd worden? Dat je jouw seizoenkaart inlevert en nog een half jaar bij een andere club kosteloos een seizoenkaart neemt ?? Nee, natuurlijk niet !!! Supporters hebben clubliefde. Iets dat de laatste paar generatie spelers niet meer hebben. Die hebben alleen maar geldliefde. Niet eens succesliefde...
+3/-1

 
1 jaar geleden
Je mag wel naar naar Groningen als je wil, haha. Maar ik snap wat je bedoelt.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Bedankt Fish !! Ik lag dubbel van het lachen. Mijn vrijdag is goed begonnen. Maar toch eigenlijk absurd dat die supporters in Groningen gewoon weer terug hun vak in mochten.... Maar het kan inderdaad nog slechter dan bij ons. Dat was ik even vergeten. Forza PSV !
+2/-0

1 jaar geleden
Beter voor hem. Ik hoop dat hij verhuurd wordt aan een club waar hij wekelijks kan spelen. Ervaring opdoen kan geen kwaad en voor het 1e elftal komt hij op dit moment gewoon te kort. Misschien bloeit hij wel helemaal op als die wekelijks speelt.
+4/-0

1 jaar geleden
Zal er ook een plan zijn als ook Vertessen gaat vertrekken?

Het is toch niet geloven dat er nu nog altijd geen vervangers voor Gakpo en Madueke zijn, voor een scenario als nu moet er bij zo'n miljoenenbedrijf als PSV iets van een plan zijn vooraf?
Het hele scoutingsapparaat kunnen ze ook wel buiten bonjouren lijkt me want daar komt sinds jaar en dag ook niks verrassends meer uit.
Ik vrees met grote vrees dat ze straks nog daadwerkelijk bij die reserve van stade reims uitkomen die nog nooit ergens gepresteerd heeft, Bruma 2.0 kost een hoop en dan heb je nog niks.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Voor wat het waard is, er was een plan voor Gakpo en die heet El Ghazi (en daarachter Savio). We kunnen alleen gerust stellen dat dat plan niet zo geweldig werkt..
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het plan in het begin was geloof ik dat hij achter Gakpo en Madueke zou zitten. Ik vond hem de eerste maanden best goed spelen maar sinds hij voor de kar moet trekken is het helaas helemaal niks meer.
Dus nee, dit plan werkt inderdaad niet heel geweldig. ;)
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Iedere supporter (vrijwel iedere supporter) wist van te voren dat El Ghazi niks zou worden. Niet eens meer bij de selectie bij een laagvlieger in Engeland als Aston Villa, dan is het toch duidelijk. De beslissingen van onze leiding zijn al tijden niet te volgen en echte uitleg krijgen we nooit. Maar vooruit maar weer hopen op morgen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Geen vervangers? We hebben onze verlosser binnen. Aldi Mido prikt ze zo in de kruising, mark my words...
+1/-0

1 jaar geleden
Ik snap hem wel, zelfs ik zou weg willen als El Ghazi elke keer de voorkeur boven mij zou krijgen.

Beetje flauw natuurlijk want ik wil echt niet alles op El Ghazi afschuiven, dat verdient die jongen ook niet.
+4/-0

1 jaar geleden
Goed nieuws, dit is toch niet het niveau wat we nastreven? Zou bij Vitesse nog niet in de basis staan. Zal nooit meer dan 6 a 7 doelpunten maken in een seizoen.
+1/-0

1 jaar geleden
Hij ziet zijn kansen afnemen met Silva, ondanks dat Gakpo, Madueke en voorlopig Savio voor hem zijn weggevallen. Een betere kans krijgt hij niet, dus beter verkopen dan verhuren als hij hier niet wil blijven.
+1/-0

1 jaar geleden
Je hebt soms van die spelers die te snel worden afgeschreven. Dit kan er zo eentje zijn. Het zou me niet verbazen als Vertessen opbloeit en alsnog uitgroeit tot een uitstekende kracht voor PSV.
+6/-0

1 jaar geleden
Aangezien het om een tijdelijk vertrek gaat lijkt het me niet eens zo'n slechte idee. Mits er eerst nog versterkingen worden gehaald natuurlijk. Met zijn snelheid zie ik hem ook voor de flanken kans maken om minuten te maken met de huidige bezetting.

Verder lijkt het me zowel voor PSV als Yorbe goed als hij minuten maakt op het hoogste niveau en gewend raakt aan het maken van doelpunten met meer publiek dan bij Jong PSV naast het veld staat. Op dit moment heeft hij niet het niveau dat ik graag bij PSV zie. De rest alleen ook niet, dus er moet eerst versterking komen.
+1/-0

1 jaar geleden
Poeh.. houden we nog jongens over? Ik snap dat hij gebaat is bij spelen, maar wij bij spelers.. de spoeling wordt zo wel heel dun?
+1/-0

1 jaar geleden
Dan moet er een plan zijn, kan toch niet anders.
+1/-0

1 jaar geleden
Voor hem beter al snap ik niet waarom hij geen kansen heeft gehad zie er meer in dan onze vriend El Ghazi ...Hopelijk komt er deze dagen nog iets bij in plaats van vertrek..
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage