Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV informeert naar huur van Anthony Elanga'

27 januari 2023 19:36 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV informeert naar huur van Anthony Elanga"; image source: Pro Shots

Zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International meldt dat PSV contact heeft opgenomen met Manchester United om Anthony Elanga over te nemen. Het 20-jarige Zweedse talent zou dan op huurbasis het seizoen in Eindhoven af moeten maken. Onduidelijk is nog of Manchester United hem wil laten vertrekken naar PSV. Elanga heeft inmiddels al negen interlands voor Zweden op zijn naam.

PSV had eerder ook al contact opgenomen met Sevilla-aanvaller Adnan Januzaj, maar hij lijkt op dit moment geen optie te zijn om de selectie van Ruud van Nistelrooij te versterken. Bryan Gil van Tottenham Hotspur was ook in beeld, maar hij lijkt juist op weg naar Sevilla. Ook Kamaldeen Sulemana is nog in beeld bij PSV, maar volgens het Franse L'Équipe heeft Southampton inmiddels een bod van 20 miljoen euro uitgebracht.

Meer op ED.nl




Tags

elanga anthony huur informeert sevilla adnan bryan equipe gil januzaj kamaldeen nistelrooij southampton sulemana tottenham zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
de ene na de andere haakt af en langzaam zakken we weer naar het nivo Bruma, Vinicius en dat noemen we dan BELEID
+1/-2

 
1 jaar geleden
Dit heeft toch niets met beleid te maken. Het is simpelweg de realiteit een willekeurige premier league club meer geld heeft dan ons clubje...
+3/-0

 
1 jaar geleden
Beleid is dat je OF je beste spelers niet laat gaan midden in het seizoen Of dat je vervangers klaar hebt staan dan wel in huis.
Zowel Gakpo en Madueke waren einde seizoen ook echt nog wel voor de hoofdprijs verkocht en dan had je waarschijnlijk , zoals dit seizoen loopt, ook nog CL gelden gehad volgend jaar
Nu is het weer paniek en komt er dadelijk een 4e k(n)eus.
+1/-3

1 jaar geleden
Nou.. ben benieuwd.. hopelijk nog eens een versterking ipv een aanvulling.. maar meestal lopen dit soort periodes voor ons uit op een teleurstelling.
+2/-0

1 jaar geleden
PSV is niet opgewassen tegen het financiële geweld uit de Premier League. Wat moet onze club hier nu toch tegen beginnen? Het is frustrerend.
+1/-0

1 jaar geleden
Geen slechte vervanger voor Vertessen. Benieuwd wie de vervangers van Gakpo en Madueke worden
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje