Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV meldt zich bij Sevilla voor Adnan Januzaj'

28 januari 2023 21:01 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV meldt zich bij Sevilla voor Adnan Januzaj"; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV zich bij Sevilla heeft gemeld voor Adnan Januzaj. De Spaanse club heeft echter nog geen beslissing genomen of de aanvaller mag vertrekken. Voor PSV is zowel een koop- als een huurtransfer mogelijk, maar het lijkt aannemelijk dat PSV voor een huurperiode gaat. Ook Valencia en Olympique Lyonnais hebben interesse, maar Januzaj wil zelf het liefst naar PSV.

De Telegraaf is iets stelliger en geeft aan dat de kans groot is dat een huurdeal op zondag of maandag wordt afgerond. Zij geven aan dat ook clubs uit het Midden-Oosten en de Verenigde Staten belangstelling hebben, maar Januzaj wil per se in Europa blijven spelen.

Meer op ED.nl




Tags

januzaj adnan sevilla huurdeal huurperiode huurtransfer lyonnais oosten stelliger telegraaf valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dit is gewoon al zo goed als rond, maar dan heb je het wel over keuze 12 neem ik aan.
+1/-1

1 jaar geleden
Ik zie dat er bij Utrecht iemand loopt die wij goed kunnen gebruiken…
+3/-0

 
 
1 jaar geleden
Ik heb alleen de 2e helft en de goals van de eerste helft gezien, maar hij valt volgens mij al langer op.

Dat dartelen van hem, en Simons bij ons, dat is leuk om te zien. Ik snap dat het niet altijd kan, maar die jongens hebben plezier. Dat vraag ik me bij, pak em beet, Til nog wel eens af.

Oprecht denk ik ook dat spelers als Simons beter spelen met nog 1 of 2 van dergelijke spelers erbij. Dat verrassende, frivole.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Als psv zou je nu eigenlijk meteen moeten investeren in een Zerouki of Booth idd. Dit zijn spelers die een team echt dragen en verder kunnen helpen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
En allebei spelers uit de Nederlandse competitie, dus een stap hogerop voor hun. Niet idioot duur en ook niet mislukt, gefrustreerd of beschadigd door mislukking bij een buitenlandse (sub)topper. Veel meer kans op succes en waardevermeerdering voor de toekomst. Ik zeg, dóen!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Maar kan dit nu er met Stewart een nieuwe TD aankomt? Ben benieuwd of dat nu transfers lam legt omdat niet zeker is of die twee dan weer in de plannen van Stewart gaan passen......
+1/-0

1 jaar geleden
Waarom zou je als PSV zijnde liever voor huur in plaats van koop gaan? Zou zelf alleen voor huur gaan als koop geen optie is. Er vanuit gaande dat je alleen een speler haalt waar je het ook in ziet zitten. Het loopt niet bepaald over van de buitenspelers en er is al een half elftal gehuurd.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat het bij deals van een bepaalde waarde verstandig kan zijn om voor huur met koopotie te gaan om een Bruma/Baumgartel scenario te voorkomen.

Kortetermijnhuur is enkele interessasnt als je een placeholder zoekt totdat je eigen talent klaar is om door te stromen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje