Transparent
Inloggen
Sluiten

'Meer dan tien clubs brachten bod uit op Anthony Elanga'

29 januari 2023 16:48 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Meer dan tien clubs brachten bod uit op Anthony Elanga"; image source: Pro Shots

Volgens transferexpert Fabrizio Romano hebben inmiddels meer dan tien clubs een bod uitgebracht om Anthony Elanga op huurbasis over te nemen van Manchester United. De Zweed wil zelf graag tijdelijk vertrekken. Naast PSV zouden ook in ieder geval Borussia Dortmund en meerdere clubs uit Italië hopen op de tijdelijke komst van de aanvaller. De Engelse club heeft zelf echter nog niet besloten of Elanga op huurbasis mag vertrekken.




Tags

elanga anthony dortmund fabrizio romano transferexpert zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Elanga is een prima speler,maar tegen 10 clubs opbieden word lastig.Het binnenhalen van Thorgan Hazard(29) lijkt mij voor PSV een prachtige kwaliteitsimpuls.Speelt het liefst linksbuiten dus de vervanger van Cody gakpo.PSV moet doorpakken en de dubbelklapper compleet maken,ook adnan januzaj(27) wil graag naar PSV.Ook deze belg wil dichter bij huis terecht komen omwille van familie,is een typische rechtsbuiten,vervanger van Madueke.Met el ghazi heb je dan 3 spelers voor 2 posities + da silva een geweldige upgrade van je voorhoede.Goed bezig PSV ,en doorpakken !!
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik vraag me wel af of allebei financieel haalbaar is. Qua transfersom zal het weinig kosten omdat het om huur gaat (wellicht een huursom), maar ze zullen allebei een fors salaris hebben lijkt me.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Jammer dan, next! Off topic: heeft iemand een samenvatting van: ‘PSV doet een stap terug op de crisisladder, maar nederigheid is in Eindhoven nog altijd gepast‘ uit het ED. Ben benieuwd wat ermee bedoeld wordt (vooral over het financiële, dat het schijnbaar nog steeds niet optimaal is, zucht)
+1/-0

 
Dat ging vooral over dat de rust weer even is teruggekeerd omdat je nu weer gewonnen hebt. Daardoor is de crisis wat minder geworden. Die nederigheid zit em in het feit dat je nog steeds op een paar punten achterstand van Feyenoord en AZ staat. Pas als je volgende week in De Kuip wint zou je enigszins op titelkoers kunnen komen.

Wat betreft het financiële wordt gereageerd op een artikel in de Trouw waarin stond dat Gerbrands de schuld was van de financiële situatie waar PSV nu in zit. Dat is tekort door de bocht omdat in zeven van de acht seizoenen zwarte cijfers zijn geschreven en de RvC zelf ook steeds akkoord was met de koers. Ook Brands heeft als TD tot 2018 een belangrijke rol gehad in de koers die veranderde vanaf 2014.

Over de financiële situatie wordt eigenlijk weinig gezegd. Alleen dat de RvC een veiligere koers wil gaan varen, maar nog steeds wil dat PSV kampioen wordt en Europese successen boekt. Wel wil PSV nog één of twee grote inkomende transfers doen zodat het dit seizoen toch om de prijzen kan spelen. De financiële balans is nu in ieder geval helemaal op orde.
+3/-0

1 jaar geleden
Psv is gewoon te laat.
Je wist dat Gakpo kon vertrekken.
PSV had zijn huiswerk beter moeten doen.
Ook dat we het seizoen in gingen met 1 waardige psv spits.
+1/-0

1 jaar geleden
Over die Belgen ben ik positiever. Die talenten zijn leuk, maar als je ze huurt heb je er niets aan dat ze jong zijn. Hij heeft nog geen al te goede track record in de PL en zal wel wat verdienen daar.
Ga liever nog even bij Utrecht shoppen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot soccernews tuchtcommissie vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage