Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV informeert naar Patrick van Aanholt'

29 januari 2023 23:31 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV informeert naar Patrick van Aanholt"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer Voetbal International zullen er mogelijk ook nog wijzigingen komen in de verdediging van PSV. Phillip Max staat namelijk in de belangstelling van clubs uit de Bundesliga. PSV heeft daarom contact opgenomen met Patrick van Aanholt. De negentienvoudig international staat momenteel onder contract bij Galatasaray, maar moet de laatste wedstrijden genoegen nemen met een plek op de bank.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

aanholt informeert bundesliga galatasaray negentienvoudig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Kan dit op geen enkele manier als een versterking zien, behalve dan voor het spaarvarken. Lijkt wel prijzen circus bij PSV deze maand, alles moet weg teab weg=weg en geen kampioenschap=pech.. ben wel erg benieuwd naar de alles verklarende uitleg van Brands deze week.
+1/-0

 
Ik zou een speler die inmiddels de derde keuze is als linksback inderdaad ook niet laten gaan als je er nog een paar miljoen voor kan krijgen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Die verkoop snap ik wel, maar waarom een mindere zonder groeipotentie of restwaarde er voor in de plaats? Zo kom je niet naar een hoger niveau.
+1/-0

1 jaar geleden
Na de toch wel interessante Januzaj, Hazard en Elanga weer zo'n typische bord op schoot naam. Deze komt ieder seizoen langs en nog nooit is er iemand enthousiast van geworden. Laat aub varen!
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Als hij bij Galatasaray op de bank zit, dan is hij ook niet goed genoeg voor ons …. Doei!

Trouwens, ik denk dat dit soort berichten gewoon door de media het circuit in worden geslingerd … ze moeten toch iets verzinnen hè?!
+1/-0

1 jaar geleden
Een paar jaar geleden een goede optie. Nu op zn retour denk ik
+1/-0

1 jaar geleden
Zit de pers tegenwoordig bij de scoutingsvergadering aan tafel?

Opvallend hoeveel er deze transferwindow uitlekt.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Al jaren zo dat we overal de namen horen verbaast me er al lang over dat het nooit stil kan blijven bij psv en onze Scouting is een verhaal arpart...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat het nooit stil kan blijven bij PSV? Vandaar dat iedereen de transfers van -bijvoorbeeld - Götze en Benitez van mijlenver zag aankomen.
+2/-0

 
Dat is bij letterlijk iedere club het geval. Gebeurt maar heel zelden dat er vanuit het niets opeens een speler wordt gepresenteerd. Zoals afgelopen zomer bij PSV toen Benitez kwam. Of Götze twee seizoenen terug.
+1/-0

1 jaar geleden
Max vertrekken(?!?!please) is het enige dat indruk op me heeft gemaakt in dit artikel
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage