Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSG komt met bod voor Johan Bakayoko'

30 januari 2023 17:33 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "PSG komt met bod voor Johan Bakayoko"; image source: Pro Shots

Volgens L'Équipe is Johan Bakayoko in beeld bij Paris Saint-Germain. De Franse topclub wil de aanval versterken met een jong talent en de 19-jarige aanvaller is een van de drie kandidaten die daarvoor in beeld is. De jeugdinternational van België werd afgelopen seizoen nog uitgeroepen tot grootste talent van de Keuken Kampioen Divisie. Dit seizoen kwam hij tot nu toe tot 14 officiële duels in het eerste elftal.

Het contract van Bakayoko loopt nog tot de zomer van 2025. Of PSV bereid is de aanvaller te laten gaan en of hij zelf de overstap naar Parijs wil maken is nog onbekend.

Update 17:33: Het Eindhovens Dagblad meldt dat Paris Saint-Germain daadwerkelijk een bod wil gaan uitbrengen op Johan Bakayoko. Dat heeft de Franse topclub laten weten aan het management van de aanvaller. PSV wil de jeugdinternational van België niet laten gaan, dus een flink bod zal nodig zijn om Bakayoko over te kunnen nemen. Volgens het ED is het aannemelijk dat PSG Bakayoko meteen door zal verhuren.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko psg belgie equipe jong parijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Misschien als zij dan afzien van hun optie op Xavi
+1/-0

 
1 jaar geleden
De enige die wat te zeggen heeft over de optie op Xavi is Xavi zelf. Als hij gewoon voor PSV kiest omdat dat goed is voor z’n ontwikkeling (garantie speeltijd, etc) dan kan PSG hoog of laag springen maar dan blijft Xavi gewoon bij ons
+3/-0

 
1 jaar geleden
Maar met een beetje creativiteit kunnen ze dat denk ik wel omzeilen,je haalt hem terug met de afgesproken optie van 12.5 mln en geeft Xavi een miljoen om hem vervolgens door te verkopen aan de hoogste bieder mits ze hem zelf niet willen selecteren.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dan nog is het dus Xavi die beslist en niet PSG. Als PSG met geld wil smijten om hem over te halen is de kans heel groot dat Xavi bij een grote club vervolgens weer op de bank/tribune belandt. Dan is hij weer terug bij af terwijl hij juist naar PSV is gekomen voor z’n ontwikkeling. Xavi lijkt me verstandig genoeg om dat in te zien en adat het grote geld bij die grote club echt nog wel komt als hij daar rijp voor is
+1/-0

 
1 jaar geleden
Eens dat hij de laatste keuze heeft maar je moet sterk in je schoenen staan om echte verleidingen te kunnen weerstaan en dat kan ook de uitdaging van een grotere competitie zijn he.
Maar goed de tijd zal het leren.
+1/-0

 
1 jaar geleden
" PSV verlangt een transfersom van 15 miljoen euro en eist bovendien dat de Franse club afstand doet van de afkoopclausule in het contract van Xavi Simons. "

Uit het artikel hierboven over de 15 miljoen van Bakayoko.
Blijkbaar ligt het toch even iets anders. Dan kan hij wel kiezen voor PSG, maar kan PSV dan meer vragen ofzo. Blijft een hele vage constructie of men wil deze gewoon niet goed uitleggen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Als Psg afstand zou doen van die afkoopclausule(12mln)dan zou Psv natuurlijk meer kunnen vragen aan de kopende partij.
Maar ik denk niet dat die Fransen daar mee akkoord gaan.
+1/-0

1 jaar geleden
Welja joh, nog maar een aanvaller weg. Ik verwacht niet dat hier iets van komt, maar als PSV wil meewerken dan 20m, dooverkooppercentage van veul en pas in de zomer pleite.
+1/-0

1 jaar geleden
Scoorde in de KKD aan de lopende band, maar heeft in de Eredivisie tot nu toe alle moeite van de wereld; zelfs tegen de kleine clubs. Ik word niet heel warm of koud van hem. Bij ons gaat hij in ieder geval niet genoeg speelminuten maken, verhuren (?) aan PSG lijkt mij allesbehalve de juiste optie om hem beter te laten worden.
+2/-0

1 jaar geleden
Ongelooflijk als dit waar is.
Hoe kan een club als PSV nou toch ooit aan een team bouwen als een jonge speler zoals Bakayoko na anderhalve wedstrijd in het eerste meteen al overgenomen wordt door zo'n club?
+4/-0

 
1 jaar geleden
Geloof best dat het waar is dat PSG interesse heeft. Zie het alleen niet snel gebeuren dat hij daar daadwerkelijk heen gaat.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Mooi die waardering,laat zien dat hij goed bezig is.
Ik zie hem echter niet van zijn huidige traject afwijken.
+3/-0

1 jaar geleden
Bij een leuk bedrag gewoon doen. Zo bijzonder is het niet. Kan hard lopen en heeft min of meer een passeeractie, maar basistechniek is niet buitensporig en zijn rust in aanvalsspel heb ik ook nog niet kunnen ontdekken.
+3/-0

1 jaar geleden
Verkopen voor minimaal 20 a 25 miljoen en karlsson halen.
+4/-0

1 jaar geleden
Fijn dat we Vertessen verhuurt hebben nu, bij een goed bod moeten we nee zeggen. We houden niemand meer over zo.
+2/-0

1 jaar geleden
Is er uberhaupt een speler waar geen interesse voor is door n europese topclub?

Bij ajax raken ze hun gedrochten niet kwijt, maar PSVers zjn in trek
+2/-0

 
1 jaar geleden
Als wij Ajax prijzen gaan vragen zijn onze jongens ook niet langer in trek..
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik vind het wel sneu worden voor Luuk, alle andere aanvallers zijn inmiddels vertrokken of zitten aan de onderhandelingstafel
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Och ja, die is dit jaar pas gekomen, die anderen niet.
+1/-0

1 jaar geleden
Geen idee wat januzaj moet kosten, maar als je hem ervoor terug krijgt als aankoop en wat miljoenen overhoud voor extra bij te leggen voor gerrit ben ik tevreden
+2/-0

1 jaar geleden
Kampioen worden we toch niet meer dus hup doorselecteren.
+2/-0

1 jaar geleden
Wow. Meteen verkopen. Alles boven de 10 miljoen is pure winst. Heeft mij nog niet weten te bekoren in PSV1. Heeft veel weg van een blind paard.
+1/-1

1 jaar geleden
Ben wel heel benieuwd naar dit bod. 5 miljoen? 10? Meer?
+1/-0

1 jaar geleden
Ik ben wel blij dat ik niet de enige ben die het niet altijd even makkelijk vond om Madueke en Bakayoko uit elkaar te houden
+3/-0

1 jaar geleden
Als je met de verkoop van Bakayoko Branthwaite definitief vast kan leggen en Januzaj ook binnen kan halen is dat win win. Eens kijken hoe de situatie er morgenavond weer uitziet...
+1/-0

1 jaar geleden
PSV mag superblij zijn dat in ruim 10 jaar tijd de JO opgetuigd is tot een geldmachine en leverancier van PSV1 spelers. Als het scouten van oudere spelers nog geoptimaliseerd kan worden en er een LT-beleid komt voor een huisstijl van spelen, kan de toekomst postitief tegemoet gezien worden. Maar dan zullen deze 2 laatste punten nog flink verbeterd moeten worden.
+1/-0

Realiteit maakt hier plaats voor sarcasme, PSV doet zijn suporters niet goed op dit moment, hopen dat Stuward ddlk niet te horen krijgt dat het geld alweer verdampt is.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage