Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Patrick van Aanholt lijkt op huurbasis naar PSV te komen'

30 januari 2023 13:23 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Patrick van Aanholt lijkt op huurbasis naar PSV te komen"; image source: Pro Shots

Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat PSV al in vergevorderde gesprekken is met Patrick van Aanholt. De linksback ziet een terugkeer naar Eindhoven zelf zitten, maar PSV moet nog wel tot een akkoord zien te komen met Galatasaray. Zondag kwam al naar buiten dat de negentienvoudig international van het Nederlands elftal in beeld was als mogelijke opvolger van Philipp Max.

Mocht het daadwerkelijk tot een transfer komen, keert Van Aanholt weer terug bij PSV. In 2005 kwam hij in de jeugdopleiding terecht nadat hij de overstap maakte vanuit FC Den Bosch. Twee jaar later tekende hij een contract bij Chelsea.

Update 13:23: Volgens het Eindhovens Dagblad lijkt het erop dat Patrick van Aanholt op huurbasis naar PSV zal komen. Een kooptransfer is mogelijk, maar dan moet de verdediger een flink deel van zijn resterende salaris meekrijgen en zal PSV met Galatasaray ook nog tot een akkoord zien te komen.

Galatasaray wil van de verdediger af omdat hij nog een aankoop is van de vorige trainer Fatih Terim.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

aanholt galatasaray chelsea fabrizio fatih kooptransfer meekrijgen negentienvoudig philipp romano terim transferexpert vergevorderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
1 jaar geleden
Leg eens uit, hoe bedoel je dat?
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Verdedigend zal het altijd beter zijn dan Max toch.

Maar ik ga ervan uit dat Mauro jr toch in principe de nr 1 linksback is, na zijn schorsing. Zou V Aanholt dan voor de bank komen ?
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ik vind het voorin niet zo druk bezet dat het logisch is een middenvelder/aanvaller op linksback te houden en een vermoedelijk redelijk dure back te halen voor de bank.

Ben wel benieuwd hoe Mauro het op een van de vleugels zou doen tegenwoordig. Zal toch wel verder zijn dan Bakayoko en Saibari?
+1/-0

1 jaar geleden
Hopelijk een huurdeal aangezien max ook wordt verhuurd.
Zijn wel allemaal bekende namen waar Psv op aast.
Verassingen zijn ver te zoeken.
+2/-0

 
Klopt ja. Dat PSV de aanval wil(de) versterken met Januzaj, Gil, Sulemana, Elanga en nu Hazard is helemaal geen verrassing.
+3/-1

1 jaar geleden
He, wat jammer. Kost waarschijnlijk een hoop, wordt niet meer beter en staat dan de ontwikkeling van een talentvolle jongere in de weg. Kijk nog even verder zou ik zeggen.
+2/-0

 
De ontwikkeling van wie staat hij in de weg dan? Bij Jong PSV loopt niks rond en Oppegard is verhuurd aan Go Ahead.
+3/-1

1 jaar geleden
Als je Max verhuurt lijkt huren van Van Aanholt me prima. Hij is 32 dus als je hem gaat kopen vrij dure optie qua salaris en afschrijving, want verkopen daarna kan je hem niet meer.

Buiten dat je nooit weet of Eintracht Frankfurt de koop optie op Max zal lichten. Mocht het wel zo zijn ga je de markt op en zo niet zit je dan niet met 2 dure krachten.

In dit geval vind ik huur beter passen dan koop.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zijn salaris/huursom zal toch wel meer zijn dan wat ze nog als transfersom zouden vragen? Met huren heb je weer hetzelfde probleem van de zomer
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage