Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV nog steeds op koers voor komst van Thorgan Hazard'

30 januari 2023 16:23 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"PSV nog steeds op koers voor komst van Thorgan Hazard"; image source: Pro Shots

PSV ligt nog altijd op koers om dinsdag Thorgan Hazard vast te leggen. Dat meldt clubwatcher Rik Elfrink. Ook Everton heeft interesse in de international van België, maar de aanvaller ziet dat niet zitten en wil zelf naar PSV. De club is nog wel in overleg met Borussia Dortmund over alle voorwaarden. Dinsdag volgt de definitieve beslissing.




Tags

hazard koers thorgan belgie dortmund elfrink everton

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik weet dus niet of ik hier nou blij mee moet zijn. Weer een dure speler die geen restwaarde vertegenwoordigt. Daarbij al meer dan een jaar niets gepresteerd.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Hoezo niets gepresteerd? Hij zit bij één van de grootste clubs in Duitsland. Heeft vorig seizoen 30 wedstrijden gespeeld, dit seizoen tot nu toe 21 wedstrijden. Is nog altijd Belgisch international en mocht op het WK ook een paar keer meedoen. Nee, hij staat niet elke week in de basis bij Dortmund, maar dit is geen koekenbakker.
+9/-0

1 jaar geleden
Als hij het zelfde kan brengen als een Gotze en de spelersom hem heen beter laat voetballen en de jonkies beter kan maken kunnen we hem er prima bij hebben!
+4/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Inderdaad, dat dacht ik ook meteen aan … is waarschijnlijk gewoon een speler die de rest van het team mee op sleeptouw neemt.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage