Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV wil 15 miljoen euro voor Johan Bakayoko'

30 januari 2023 20:41 - Hadrien Grenier
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV wil 15 miljoen euro voor Johan Bakayoko"; image source: Pro Shots

PSV heeft een bod van Paris Saint-Germain op Johan Bakayoko afgewezen. Dat meldt Het Nieuwsblad. Onduidelijk is nog wat de Franse club geboden heeft, maar het werd door PSV direct van tafel geveegd. Volgens Het Nieuwsblad is het de vraag of PSG met een nieuw bod zal gaan komen. De Fransen willen Bakayoko kopen en vervolgens direct verhuren.

Update 20:41: Volgens de Franse journalist Hadrien Grenier zet PSV fors in tijdens de onderhandelingen over de transfer van Johan Bakayoko. Paris Saint-Germain heeft een bod uitgebracht van 5 mljoen euro met nog eens 5 miljoen euro aan bonussen. PSV verlangt een transfersom van 15 miljoen euro en eist bovendien dat de Franse club afstand doet van de afkoopclausule in het contract van Xavi Simons.




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko nieuwsblad afkoopclausule eist geveegd grenier hadrien mljoen psg simons xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Mooi, nu weer verder met het halen van de vleugelaanvallers! PSG komt van de zomer maar terug, dan weten we ook meer over Xavi.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Door een Franse ingewijde is het bod 5 miljoen + 5 miljoen aan bonussen. PSV verlangt 15 miljoen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zou belachelijk laag zijn. Het is 1 dag voor de deadline, psv is al zn aanvallend talent al kwijt. Gewoon niet verkopen, tenzij er crazy money wordt geboden. 30miljoen dus
+5/-0

1 jaar geleden
Die clausule van Xavi blijft vaag, er is mij net verteld dat Xavi als enbige kan beslissen of hij naar PSG gaat. Waarom wil PSV dan dat PSG afstand doet van deze clausule, ze zouden niks te zeggen moeten hebben over deze constructie.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
De clausule geeft PSG niet het recht om Xavi te kopen maar als PSG een bod doet op Xavi dan kan Xavi de clausule wel lichten. Dus afstand doen van de clausule betekent dan een verbod om een bod te doen op Xavi of dat het maximum niet meer geldt waardoor de clausule niet meer relevant is. Wel vreemd omdat hierdoor Xavi wordt benadeelt. Vreemde gang van zaken.
+1/-0

1 jaar geleden
Er was toch geen clausule met PSG? Of is er nog meer tegen ons gelogen?

Toentertijd was het trouwens vooral Paris dat beweerde dat er wel een clausule was en dit is een Franse journalist. Daarnaast zijn dit slechts geruchten. Hoeft niet perse waar te zijn.
+1/-0

 
Door zowel PSV als Simons zelf is al maanden geleden aangegeven dat er een clausule in het contract zit dat hij komende zomer voor een bepaald bedrag (12 miljoen volgens Rik Elfrink) naar PSG zou kunnen vertrekken. Beslissing of het dan ook daadwerkelijk tot een transfer komt ligt volledig bij Simons.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
OK, zo begreep ik het dus ook, maar waarom wil PSV dan dat PSG afstand doet van deze clausule? Dat staat in de tekst.

Moet ik het dan zien dat als Xavi zegt ik wil naar PSG deze zomer dat PSV dan van PSG verlangt (leuk die bijna gelijke namen) dat ze hem weigeren ? Of dat PSV dan een marktconform bedrag kan vragen?
+1/-0

 
Hoe het precies in het contract staat geen idee uiteraard, maar zoals ik het interpreteer eist PSV dat PSG (inderdaad verwarrend die namen :B) afziet van die mogelijkheid om hem aan te trekken. Er zullen wel een hoop haken en ogen zitten aan die clausule.
+1/-0

 
1 jaar geleden
In dat geval benadelen wij Simons die blijkbaar zelf met deze clausule gekomen is. Vraag me af of hij en zijn zaakwaarnemer dat wel waarderen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat denk ik ook, gevaarlijk spel wat ze hier spelen… Maar het blijft de media, dus niet alles geloven…
+1/-0

1 jaar geleden
Van mij mag Bakayoko wel gaan zodat er ruimte komt voor een directe versterking.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Die je dan binnen 26 uur moet vinden voor dat bedrag, succes daarmee, en anders ben je weer een van je creatieve spelers kwijt. de spoeling is al verschrikkelijk dun, dan moeten we straks jongens van 16 op gaan stellen 😂
+1/-0

1 jaar geleden
Net Ziyech gehaald, dus dit zal wel over waaien..
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage