Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV ziet bod op Dodi Lukébakio tot twee keer toe worden afgewezen'

30 januari 2023 20:46 - Sacha Tavolieri
Foto: Pro Shots

"PSV ziet bod op Dodi Lukébakio tot twee keer toe worden afgewezen"; image source: Pro Shots

Volgens de Belgische journalist Sacha Tavolieri heeft Hertha BSC tot twee keer toe een bod van PSV afgewezen op Dodi Lukébakio. De club zou in tweede instantie 7,5 miljoen euro geboden hebben met nog eens 2 miljoen euro aan bonussen. De Duitsers willen echter 15 miljoen euro voor de vijfvoudig international van België. Sevilla zou eerder al een bod hebben uitgebracht, maar ook dat werd afgewezen.

Lukébakio is een aanvaller die op alle posities voorin uit de voeten kan. De 25-jarige Belg heeft bij Hertha BSC nog een contract voor anderhalf jaar. In 2019 werd hij nog voor zo'n 20 miljoen euro overgenomen van Watford. Ook speelde hij voor Toulouse, Anderlecht, Charleroi, Fortuna Düsseldorf en VfL Wolfsburg.

Dit seizoen is de aanvaller bij Hertha BSC verzekerd van een basisplek. In september van vorig jaar kwam hij als invaller nog binnen de lijnen toen België en Nederland tegen elkaar speelden voor de Nations League.





Tags

lukebakio dodi hertha belgie anderlecht charleroi dusseldorf fortuna nations nederland sacha sevilla tavolieri toulouse watford wolfsburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
KIJK! Dit zijn de namen die ik wil zien!
+1/-0

1 jaar geleden
Je wil zelf 15 miljoen voor een Belgisch jeugdinternational die zich nog moet gaan bewijzen en je biedt 7,5 voor een huidige international die gewoon een basisplek heeft? Niet heel vreemd dat ze daar niet op ingaan, je moet wel realistisch blijven.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Misschien vragen ze daarom nu 15 miljoen voor Bakayoko en was dat bod al eerder afgewezen. Alleen happen als PSG hapt?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Met nog 1,5 jaar contract is 15 miljoen wel erg veel. Probeer het dus in de juiste context te zien
+2/-0

1 jaar geleden
PSV moet gewoon vol gas geven voor deze speler. Lukebakio is gewoon een goede speler terwijl PSV wel wat power en ervaring voorin kan gebruiken. Naast Hazard gewoon heel hard nodig.
+1/-0

1 jaar geleden
Heeft op zijn 25e volgens dit artikel blijkbaar al 7 clubs op zijn naam staan. Dat vind ik best opvallend... Kan dat alleen maar negatief uitleggen; waarom doen clubs hem ogenschijnlijk makkelijk van de hand?

Iemand een idee? Ken hem zelf totaal niet (behalve van naam uit Football Manager)
+2/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Gewoon kopen … we hebben toch geld?! We moeten nu versterken, anders loop je weer de rest van het seizoen te kloten, en te klagen dat we geen kwaliteit hebben!
+1/-1

 
1 jaar geleden
"Kopen.... want we hebben geld". Ben blij dat jij mijn financiële huishouding niet beheert.
+3/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Hoezo niet?
Geld van Cody's verkoop was voor het gat te dichten ...
Geld van Noni's verkoop was om te investeren ...
Of zie ik dat verkeerd??

Als je nu nog niet eens een 15 miljoen durft uit te geven om te investeren in een lange termijn versterking, dan kun je net zo goed alles opgeven!

Enne, ik wil jouw financien niet doen, heb al genoeg werk (als Controller!) :)
+1/-0

1 jaar geleden
Waarom is het bod zo laag ,,10-12 moet toch kunnen...Gaat het niet worden op deze manier jammer..
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage