Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vitesse meldt zich voor Marco van Ginkel'

31 januari 2023 18:56 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Vitesse meldt zich voor Marco van Ginkel"; image source: Pro Shots

Onder meer Voetbal International meldt dat Vitesse zich bij PSV heeft gemeld voor Marco van Ginkel. De middenvelder heeft bij PSV een aflopend contract en komt dit seizoen nauwelijks nog in actie. Van Ginkel kwam dit seizoen maar tot vier invalbeurten, waarvan drie in augustus. Zijn enige minuten in de Eredivisie dit seizoen waren begin deze maand tegen Sparta toen hij vijf minuten voor tijd inviel.

Als het tot een transfer komt, keert Van Ginkel terug bij de club waar hij zijn jeugdopleiding doorliep en zijn profdebuut maakte. Het zou dan bovendien tot een hereniging komen met Davy Pröpper, Nicolas Isimat-Mirin en trainer Phillip Cocu.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel vitesse cocu eredivisie hereniging inviel isimat mirin profdebuut sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Flinke schoonmaak zo
+1/-0

1 jaar geleden
Ik gun het hem wel. Had gehoopt dat hij bij ons weer de oude zou zijn, maar dat is het helaas (mede door blessureleed) niet geworden.
+3/-0

1 jaar geleden
Als ik iemand speeltijd gun is het wel Marco. Bij Propper en onder Cocu zal hij zeker tot zijn recht komen. Vreselijk jammer dat hij niet meer terug kon komen na al die pech. Hij heeft al genoeg tijd verloren met blessures om nu op de bank te zitten.
+5/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Doen, maar wel koop … zijn we weer een flinke last in salarissen kwijt.
+2/-0

1 jaar geleden
Ik vind het niet goed om van Ginkel nu te laten gaan. De spoeling op het middenveld is nu wel erg dun hoor. Daarnaast was van Ginkel toch zo belangrijk?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik denk dat je met een fitte Tielemans uit jong nog beter af bent.
Wordt wel een psv-enclave daar in Arnhem.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Of was het een Vitesse-enclave bij ons? Cocu, Van Ginkel en Pröpper hebben een Vitesse-verleden voordat ze bij PSV kwamen.
+1/-0

 
Belangrijk waarin? In de Eredivisie heeft hij in 19 duels vijf minuutjes mogen meedoen tegen Sparta, de overige duels zat hij de hele wedstrijd op de bank of was hij geblesseerd.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje