Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wijst opnieuw bod op Johan Bakayoko af'

31 januari 2023 19:04 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wijst opnieuw bod op Johan Bakayoko af"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV opnieuw een bod van Paris Saint-Germain heeft afgewezen. De Franse grootmacht was bereid om in totaal 15 miljoen euro te betalen voor Johan Bakayoko, maar PSV wil niet meewerken aan een vertrek. De transfersom bestond uit een vast bedrag van 8 miljoen euro met 7 miljoen euro aan bonussen, waarvan deels moeilijk haalbaar. Zelf is de aanvaller teleurgesteld dat hij niet mag vertrekken, maar is hij vastbesloten om zijn rug te rechten.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko vastbesloten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Snap ik, is de enige speler die overblijft met snelheid
+3/-0

1 jaar geleden
Tien miljoen plus een paar haalbare bonussen lijkt anders prima. Maar goed, Johan heeft hier ook nog genoeg te leren en er zit nog wel wat rek in, dus in de toekomst kan hij PSV ook nog wel een mooi bedrag opleveren.
+1/-0

1 jaar geleden
Hij is teleurgesteld... Dacht dat PSV deel uitmaakte van zijn uitgestippelde geleidelijke pad naar de top. Stond er dus blijkbaar wel voor open, al was duidelijk dat hij niet voor de basis gehaald zou worden.
+2/-0

1 jaar geleden
WTF. Brands. Dit is een mega fout. Die jongen wordt geen 15 meer waard.
+1/-3

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Die gok moeten we wel wagen … stel dat hij wel het licht gaat zien, dan kan die 15 zomaar 35 worden … kijk maar naar Madueke.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Je weet toch dat het Engelse paspoort de enige reden is van die prijs hè?
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Ja, maar Bakayoko willen ze ook niet in de UK, maar in FR … en dat clubje daar heeft weer andere redenen om veel geld te bieden …
Maar we zullen het allemaal gaan zien … we hoeven niet alles in 1 transferperiode weg te doen …
+1/-0

1 jaar geleden
Het spijt me hoor maar ik denk dat Bakayoko niet meer waard gaat worden dan vanavond. PSV en PSG hebben in ieder geval veel vertrouwen in hem.
+2/-0

1 jaar geleden
Hij is nu nog enorm grillig door zijn jeugdigheid maar twee jaartjes verder gaat deze jongen echt wel meer opleveren is mijn verwachting.
+3/-0

Toch vreemde reacties hier voorbij zien komen.

Bakayoko heeft al lang aangetoond een enorm talent te zijn, niet voor niets ook afgelopen seizoen uitgeroepen tot grootste talent van de KKD. Toen Memphis, Malen, Bergwijn en Gakpo vanuit Jong PSV de overstap maakte naar de A-selectie hebben zij ook meer dan een jaar nodig gehad om op het niveau te komen van een basisplek.

Hij is nog altijd maar 19 jaar. Natuurlijk zal hij nog aardig wat stappen moeten zetten, maar om nu al te concluderen dat hij nooit meer waard gaat worden is echt lachwekkend. Gakpo was ook 19 toen hij aansloot bij de A-selectie. Laten we het netjes zeggen dat hij toen nog niet op het niveau zat waar hij nu op zit. Precies hetzelfde als met Memphis, Malen en Bergwijn.
+5/-1

 
1 jaar geleden
Zeker 19 jaar en komt net kijken,en de Europese top is al bereid om meer dan 8mln euro te investeren.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage