Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil contract Johan Bakayoko openbreken en verlengen'

1 februari 2023 00:34 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"PSV wil contract Johan Bakayoko openbreken en verlengen"; image source: Pro Shots

PSV wil het contract van Johan Bakayoko openbreken en verlengen. Dat meldt clubwatcher Rik Elfrink via Twitter. De aanvaller kon aan het eind van de transferwindow de overstap maken naar Paris Saint-Germain, maar dat was voor PSV onbespreekbaar. De huidige verbintenis van de jeugdinternational van België loopt af in de zomer van 2025.

In 2019 werd Bakayoko door PSV overgenomen van Anderlecht. Afgelopen seizoen maakte hij onder Roger Schmidt zijn officiële debuut in het eerste elftal en sinds dit seizoen maakt hij definitief onderdeel uit van de A-selectie. Dit seizoen kwam hij tot nu toe tot veertien officiële wedstrijden in het eerste elftal en maakte daarin drie doelpunten.





Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko anderlecht belgie elfrink roger schmidt transferwindow

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Tja nu er niemand gehaald is voor rechtsbuiten en een transfer naar een topclub schijnbaar door z’n neus is geboord zullen we hem moeten paaien door te zeggen dat we niemand gehaald hebben omdat we vertrouwen hebben dat hij onze man is daar en hem een nieuwe contract geven. Goede zet dus, extra geld en vertrouwen zodat hij deze transferwindow snel vergeet en lekker in z’n vel zit
+1/-1

1 jaar geleden
Tsja, das voetbal. Speelde beroerd tegen Emmen, leek allemaal een beetje te snel te gaan en het niveau viel vooralsnog een beetje tegen. Las al dat hij maar verhuurd moest worden en her en der was hij al afgeschreven.
En dan komt PSG uit het niets met een bod en dan kan je opeens bijtekenen tegen (veel?) betere voorwaarden.
+1/-1

1 jaar geleden
Deze jongen heeft natuurlijk ongelooflijk veel potentieel! Slim van PSV om hem niet te laten gaan. Zal dit jaar wellicht weinig rol van betekenis meer spelen maar als er een speler is die zich kan doorontwikkelen tot die nieuwe PSV cash cow dan is Bakayoko dat wel
+2/-0

1 jaar geleden
Marcel! Geen clausules! Extra verdienen is ook extra loyaliteit aan de club bieden...
+1/-0

Risicos kun je niet volledig uitsluiten, een Madueke bijvoorbeeld zou bij minder blessuregevoeligheid minimaal het dubbele hebben opgebracht en zeker niet in de winter zijn vertrokken.
+1/-0

1 jaar geleden
Hij is nu 19, is zeer explosief en geeft snelheid en maakt verrasende moves, en is daardoor een handenbinder voor een verdediger. Hij is echter mi. nog iets te onstuimig en er zou wat meer overleg in zijn spel mogen komen, oa. op het juiste moment naar de juiste medespeler passen. Als dit hem gaat lukken wordt ie over 3 jaar voor 30 miljoen verkocht.
+1/-0

Slufter (geschorst)
1 jaar geleden
Lijkt er op dat hij gewoon "te graag" wil wat op zich natuurlijk te prijzen is. Is vorig seizoen natuurlijk ook gek gemaakt ook door de toeschouwers en dan kan zo'n jongen gaan forceren. Jammer dat wij bijna nooit meer van die relaxte 4-0 potjes hebben dan kan je die jongen gedoseerd brengen zonder torenhoge verwachtingen. Hij komt er wel denk ik.
+2/-0

1 jaar geleden
Heel goed. Vasthouden deze topper!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje