Transparent
Inloggen
Sluiten

Marcel Brands: 'We gaan Marco van Ginkel missen als mens en als speler'

1 februari 2023 00:55 - ESPN
Foto: Pro Shots

Marcel Brands: "We gaan Marco van Ginkel missen als mens en als speler"; image source: Pro Shots

Tegenover ESPN heeft algemeen directeur Marcel Brands gereageerd op de transfer van Marco van Ginkel naar Vitesse. De middenvelder wilde zelf graag vertrekken uit Eindhoven. "Hij wilde heel graag spelen en die kans op speelminuten was hier minder", aldus Brands. "Ook mijn eigen relatie met Marco speelde daarin een rol."

Brands ging verder: "In mijn eerste periode heb ik hem een aantal keer deze kant opgehaald. Buiten een fantastisch mens is hij een superprof. Dan gun je hem dit van harte. We zullen hem zeker gaan missen als mens en als speler, maar we zijn blij voor hem dat dit vlak voor de deadline nog is gelukt."




Discussieer mee op de forums


Tags

brands ginkel deadline espn superprof vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Vreemd genoeg doet dit me van alle vertrekkers nog het meest. Sportief volledig te begrijpen, van beide kanten. Niet goed genoeg meer voor PSV. Maar te hard gewerkt aan revalidatie om alleen maar op de bank te zitten. Maar Marco is in mijn ogen een echte PSVspeler en daar ontbreekt het best wel aan in onze selectie. Hij heeft veel betekend voor de club. Ik heb hem vele penalties zien nemen en volgens mij nooit zien missen.

Voorbereiding vorig seizoen speelde hij geweldig (mn Champions league voorrondes), toen dacht ik echt dat hij zijn niveau weer zou halen. Helaas mocht dat niet zo zijn.
Verdient wel een geweldig afscheid, was een topaanvoerder. Nu weet ik eigenlijk niet eens wat nu precies zijn laatste wedstrijd(minuten) was. Had een mooier afscheid verdiend.

Weet zeker dat hij bij Vitesse (bij Cocu :) ) wel uit de verf gaat komen. Hopelijk blijft hij nu wel vrij van blessures. Wordt wel leuk om naar Vitesse te kijken nu, ze winnen enorm aan sympathie bij mij.

Bedankt voor alles captain, het ga je goed en hopelijk wordt je als Vitessespeler met respect ontvangen bij de wedstrijden tegen Vitesse in Eindhoven.
+21/-0

 
1 jaar geleden
Veel beter dan dit kan je het niet zeggen.
Wens hem veel plezier en success in Arnhem!
+1/-0

 
Geweldig geschreven!

Zijn laatste minuten waren vorige maand overigens in de thuiswedstrijd tegen Sparta. Toen kwam hij vlak voor tijd in het veld. Dit seizoen verder alleen drie keer ingevallen in de voorrondes van de CL.
+1/-0

 
Slufter (geschorst)
1 jaar geleden
Wel een beetje op het allerlaatste moment maar denk wel dat hij hier verstandig aan doet. Zo blijft hij toch iets van een held voor ons en dan hoeven we niet te gaan morren als hij het allemaal niet meer kan belopen. Daar heeft hij teveel krediet voor, bij mij in ieder geval. Het ga je goed Marco🙌
+1/-0

1 jaar geleden
Deze foto was voor mij het hoogtepunt van Van Ginkel in PSV shirt. Uit AZ, winnende penalty. Met een week vol spanning die volgende en een fantastische ontlading.

Thnx 4 the memories captain!
+9/-0

1 jaar geleden
Wat een goede speler was dit een aantal jaren geleden. Mede dankzij hem zijn we toen meerdere malen kampioen geworden. Liep het even niet goed? v Ginkel kon dan uit het niets ineens een doelpunt maken. Met links, rechts of met het hoofd. Iets wat ik nu heel erg mis. Als het nu even niet lekker loopt is het gelijk puntverlies.

Lijkt me verder ook echt een leuke gozer, je ziet 'm altijd lachen en dollen met anderen.
+3/-0

1 jaar geleden
Vanaf dag 1 dat hij binnenkwam een absolute aanwinst voor ons PSV geweest! Als persoon en speler!

Teveel pech gehad om er nog meer uit te kunnen halen helaas.
Altijd gestreden en nooit geklaagd! Kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

Bedankt voor alles wat je ons hebt gegeven en veel succes bij je nieuwe club! 💪🏻
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Op en top prof en een echte PSV'er! Mooie speler en voor zover ik er over kan oordelen ditto mens. Dank voor alle mooie momenten, het ga je goed!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje