Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mathijs Tielemans kan contract bij PSV verlengen'

2 februari 2023 20:34 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Mathijs Tielemans kan contract bij PSV verlengen"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Mathijs Tielemans zijn contract bij PSV kan verlengen. De huidige verbintenis van de middenvelder van Jong PSV loopt na dit seizoen af, maar de clubleiding is te spreken over de ontwikkeling die hij maakt en wil dit dan ook gaan belonen. De 20-jarige Tielemans is bovendien nadrukkelijk in beeld voor een plek in de A-selectie voor komend seizoen.

Tielemans heeft inmiddels 62 wedstrijden voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie op zijn naam staan. Hij wacht nog op zijn officiële debuut in het eerste elftal. In november van vorig jaar zat hij in het Europa League-duel tegen Bodø/Glimt voor het eerst bij de wedstrijdselectie.

Meer op ED.nl




Tags

tielemans mathijs jong glimt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik volg jong PSV niet echt. Iemand een beetje zicht op zijn kwaliteiten? 🙏
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik kijk wel regelmatig wedstrijden van Jong. Of eigenlijk vooral schakelprogramma op vrijdag. Tielemans is een speler die het goed doet, maar ik durf niet te voorspellen dat het een echte basisspeler wordt. Daarvoor heb ik ook te weinig volledige wedstrijden gezien.
+1/-0

1 jaar geleden
Goed genoeg om een kans te krijgen.😃
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje