Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV TV: Marcel Brands over Thijs Slegers, de winterse transferperiode, financiën & meer

3 februari 2023 20:31 - PSV TV




Tags

brands slegers winterse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Toch nog even financieel. Zover ik heb begrepen gaan we in de nabije toekomst naar een begroting van 100 miljoen niet begroot op Championsleague. Nu is mijn vraag; is deze begroting gebaseerd op een verplichte uitgaande transfer(s) en zo ja, voor welk bedrag staat dit dan in de boeken (10, 20 of misschien wel 40 miljoen?). Lijkt mij een erg ongezonde manier van begroten. Zou de strategie niet juist moeten zijn om eerst een flink eigen vermogen op te bouwen zodat je überhaupt geen verplichte verkopen hoeft te doen. Dat maakt gelijk je onderhandelingspositie een stuk sterker. En je ziet het met de bedragen die tegenwoordig geboden worden (Gakpo, Madueke) heb je binnen een paar jaar een eigen vermogen van 200 miljoen bij elkaar. Is dit nou zo’n gekke gedachte?
+1/-0

1 jaar geleden
Dat zullen ze terdege bewust zijn en nastreven maar vergeet niet dat het hele coronagebeuren voor een flinke kink in de kabel heeft gezorgd.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje