Transparent
Inloggen
Sluiten

'Anwar El Ghazi meerdere weken uit roulatie na spierblessure'

5 februari 2023 18:07 - Jeroen Kapteijns
Foto: Pro Shots

"Anwar El Ghazi meerdere weken uit roulatie na spierblessure"; image source: Pro Shots

PSV moet het voorlopig doen zonder Anwar El Ghazi. De aanvaller viel tegen Feyenoord al snel uit met een blessure en op de persconferentie na afloop gaf Ruud van Nistelrooij aan dat El Ghazi een spierblessure heeft opgelopen, zo werd opgetekend door Jeroen Kapteijns van De Telegraaf. El Ghazi zal meerdere weken niet inzetbaar zijn voor PSV.

Ook Phillipp Mwene lijkt voorlopig niet te kunnen spelen en dat zorgde voor woede bij Van Nistelrooij richting scheidsrechter Makkelie. "Hij had moeten stoppen. Bij hoofdletsel moet het spel acuut worden gestopt. Een speler lag buiten bewustzijn", aldus Van Nistelrooij. "Dit is gevaarlijk. Daarom is die regel er ook. Dan moet je geen voordeel geven. Dat was echt een heel slechte beslissing. Een heel grote inschattingsfout."




Discussieer mee op de forums


Tags

ghazi nistelrooij acuut bewustzijn feyenoord hoofdletsel kapteijns makkelie mwene phillipp telegraaf woede

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Het moge duidelijk zijn dat Ruud hem hoger inschat dan ik. Maar zolangzamerhand moet toch ook duidelijk worden dat die bankzitters uit het buitenland met een reden op de bank zitten. Wil je er toch perse eentje halen, doe dat dan ruim vantevoren, meneer el ghazi, had eerst weken nodig om fit te worden, toen geblesseerd en nu weer geblesseerd. Waardige vervanger van Cody pfff. Weken eruit, dus nog even en we hebben weer een spitsentekort.
+2/-0

1 jaar geleden
Drie keer een hoofdblessure waarbij er eigenlijk ook sprake was van een overtreding en drie keer kijkt hij bewust de andere kant op. Voor mij wordt het niet duidelijker dan die momenten, Makkelie is totaal ongeschikt voor wedstrijden in de Kuip en Arena.
+1/-0

1 jaar geleden
Sneu
Begint eindelijk een klein beetje te lopen bij hem, en dat dit...
+3/-0

1 jaar geleden
Hij begon net een beetje lekker te spelen, jammer dit
+1/-0

Bij die blessure van Mwene was er duidelijk een overtreding.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage