Transparent
Inloggen
Sluiten

'Olivier Boscagli keert al terug in wedstrijdselectie'

6 februari 2023 15:56 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Olivier Boscagli keert al terug in wedstrijdselectie"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Olivier Boscagli versneld terugkeert in de A-selectie. Het oorspronkelijke plan was dat de verdediger dinsdagavond met Jong PSV zou meespelen in de Premier League International Cup als gespeeld wordt tegen Arsenal. Boscagli zal nu woensdag echter bij de wedstrijdselectie zitten voor het bekerduel tegen FC Emmen.

Boscagli raakte in april vorig jaar zwaar geblesseerd aan zijn knie in de thuiswedstrijd tegen RKC. Sindsdien kwam hij niet meer in actie.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

boscagli arsenal bekerduel emmen jong rkc versneld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Welkom terug held! Snel weer minuten maken in het eerste, we hebben je nodig.
+2/-0

1 jaar geleden
Terecht. Boscagli en Branthwaite zou mijn voorkeur hebben achterin. Rust en degelijkheid.
+2/-0

1 jaar geleden
Waarom versneld ? Is hij ''eerder" fit ? Neem aan dat we groningen en Emmen ook wel zonder hem kunnen. (ja ik weet dat de vorige ontmoetingen niet goed gingen). We hebben wel eerder snel spelers weer ingezet wat verkeerd uitpakte.
+1/-0

 
Ik denk meer omdat je door de schorsing van Obispo en blessure van Mwene nog maar 5 verdedigers over had voor 4 plekken. Dan heb je nu Boscagli als zesde optie erbij
+2/-0

 
1 jaar geleden
Zit net te bedenken dat Mauro natuurlijk nu weer mee mag doen, maar of het nu slim is om hem nu uitgerekend tegen Emmen weer binnen de lijnen te brengen... Is wel een dingetje. Verder zou ik nu wat jeugdspelers (Seelt?) op de bank zetten. Feyenoord, az en ajax laten ook regelmatig jeugdspelers meedoen, waarom wij dan niet? Tegen Emmen/Groningen moet het toch kunnen. Kunnen we meteen eens zien wat ze aankunnen. Bovendien kan Guti volgens mij ook achterin spelen als het zou moeten.
+1/-0

 
Vooralsnog laten die spelers (zeker juist in de verdediging) zien dat ze het niveau in de KKD amper aan kunnen. Van de Blaak is een enorm talent en heeft volgens mij al eens ingevallen dit seizoen, maar bij de rest vraag ik het me af. Een Seelt of een Comenencia zal nog flinke stappen moeten zetten voor ze van waarde kunnen zijn voor de A-selectie.

Jong PSV speelt dinsdag overigens zelf voor de Premier League International Cup in Engeland tegen Arsenal. Ik neem aan dat ze met een zo'n sterk mogelijke selectie die kant op gaan, dus die spelers zullen dan niet beschikbaar zijn om woensdag bij de wedstrijdselectie te zitten.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ah ok, dat wist ik niet, zie het nu idd staan. Kunnen ze beter daar opgesteld worden ja, eens. Dan Boscagli toch maar op de bank en hopen dat hij niet nodig is. Kan je toch niet voorstellen dat we straks Hoever nog daadwerkelijk gaan missen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Tuurlijk kan Mauro gewoon spelen tegen Emmen.. Was een heel vreemd moment van hem, maar was dusdanig schuldbewust (schrok volgens mij zelf ook) dat ik niet verwacht dat daar raar op gereageerd gaat worden.
+1/-0

 
Ik zag zojuist een tweet voorbij komen dat PSV tot nu toe 2365 speelminuten aan tieners heeft gegeven in de Eredivisie. Alleen AZ en Vitesse hebben er (veel) meer. Ajax maar 1189 en Feyenoord zelfs slechts 50
+1/-0

1 jaar geleden
PSV kan wel war voetbal met goede opbouw vanuit verdediging gebruiken. Ik vond en vind Boscagli altijd goed hierin, helaas verdedigend ook soms kwetsbaar. Ik pleit daarom voor centrum Brainthwate/Boscagli, waarbij de een de ander aanvult.
+3/-0

1 jaar geleden
Welkom terug wat hebben we je gemist .....
+1/-0

1 jaar geleden
Mooi, binnenkort:

Mauro (RB), Brandwaite, Boscagli/Ramalho, Aanholt

Guti, Sangare, Veerman

Simons, Silva, Hazard
+2/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal eens met deze opstelling. Boscagli zou in eerste instantie minuten gaan maken tegen Arsenal (Premier League Intl Cup) Hij is uiteraard gelukkig weer helemaal hersteld. Ipv tegen Arsenal minuten te gaan maken kan hij natuurlijk ook tegen Emmen minuten gaan maken. Medisch verantwoord. Dus geen wijziging in wedstrijdritme opdoen maar wijziging van de tegenstander. Weklom terug Olivier. We hebben je nodig.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage