Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'We verliezen veel te veel punten'

19 februari 2023 16:37

In gesprek met ESPN baalde Luuk de Jong van het puntverlies tegen FC Utrecht. "We komen met 1-2 voor en zijn dan niet volwassen genoeg om het uit te spelen", aldus De Jong. "Je moet het dan op slot gooien, maar hun eerste lange bal is direct een kans. Daarna verliezen wij zelf de bal voor de eigen zestien en maken zij 2-2. Als je dit blijft doen, wordt het heel moeilijk."

In de slotfase kreeg PSV zelf nog een paar kansen om alsnog te winnen. "Maar als we die hadden gemaakt, zou ik nu nog steeds boos zijn geweest over dit soort momenten", zo gaf hij aan. "We zijn daarin niet slim genoeg en dat moet beter."

De aanvoerder werd gevraagd naar de titelkansen van PSV. "Er is geen team dat echt de leiding neemt, iedereen verliest punten", zei hij daarover. "Zelf verliezen we ook veel te veel punten. We staan nu op zes punten van de koploper en er staan nog een paar teams tussen. Het zit nog allemaal dicht bij elkaar, maar we staan zeker niet op de plek waar we willen staan."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong baalde espn slot titelkansen utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje