Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: 'Dan kom je eindelijk met 2-1 voor en geef je het zo snel weg'

19 februari 2023 17:11

Guus Til was in gesprek met ESPN woedend over het puntverlies van PSV. "We komen met 2-1 voor na fucking lang vechten en bikkelen. Ik vond dat we ook beter waren. Zij schieten die bal van buiten de zestien binnen en verder kwamen we niet in de problemen", aldus Til. "Maar dan krijg je meteen een kans uit die lange bal en de volgende zit er dan al in na drie minuten. Daar was ik gefrustreerd over."

Zelf miste de middenvelder een paar kansen om te kunnen scoren. "Dat moet ik mezelf ook aanrekenen en dat is ook ontzettend zonde", zo gaf hij aan. "In die laatste tien minuten hadden we er minimaal één moeten maken."

Til was na afloop pislink. "Na die 2-1 dachten we volgens mij dat we lekker konden gaan voetballen en dat moet niet de instelling zijn", zei hij daarover. "We hebben zolang geknokt en gevochten. We speelden best oké en waren in de Galgenwaard de betere partij. Dan kom je 2-1 voor en geef je het zo snel weg. Dan moet je weer gaan bikkelen voor die drie punten."




Discussieer mee op de forums


Tags

til bikkelen espn galgenwaard geknokt pislink

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage