Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Bakayoko: 'In de eerste helft maakten we de kansen niet af'

24 februari 2023 00:45

In gesprek met ESPN gaf Johan Bakayoko aan teleurgesteld, maar ook tevreden te zijn na de wedstrijd tegen Sevilla. "We hebben kunnen tonen wat wij zijn en hoe wij kunnen spelen. We hebben wilskracht getoond. Dat moesten we in de tweede helft van de vorige wedstrijd al doen en hebben we vandaag recht gezet", aldus Bakayoko. "We kunnen trots zijn, maar ook teleurgesteld dat we zijn uitgeschakeld."

PSV werd met name in de slotfase pas gevaarlijk. "We speelden in de eerste helft wel goed en creëerden kansen, maar die maakten we niet af", zo gaf hij aan. "In de tweede helft maken we ze wel af en dat maakte het verschil."

Gevraagd werd aan de aanvaller waarom het in de eerste helft nog niet lukte. "Zij speelden heel compact. Zij verwachtten ons en speelden heel sluw. Door onze wilskracht maakten wij het verschil aan het einde", zei hij daarover. "Dat kun je niet negentig minuten doen. Een wedstrijd duurt negentig minuten. Dan moet je eerst investeren en dan aan het einde het resultaat pakken."

Bakayoko was het eens met de opmerking dat het vooral in de uitwedstrijd mis was gegaan. "Daar maken we individuele fouten en dat mag niet gebeuren op ons niveau", reageerde hij daarop. "Het is gebeurd. Nu moeten we weer rechtop en op naar de volgende."




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko wilskracht compact creeerden espn rechtop sevilla sluw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage