Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons: 'Het is een lekkere overwinning'

26 februari 2023 21:14

Xavi Simons was het in gesprek met ESPN eens dat PSV het tegen FC Twente eerder had moeten beslissen. "Het was een mooie wedstrijd. Ik denk voor iedereen", aldus Simons. "Het was voor ons ook een harde wedstrijd. FC Twente is een goede ploeg, dus het is een lekkere overwinning."

Gevraagd werd aan de middenvelder hoe het kan dat PSV dit seizoen zo vaak opeens de controle kwijt is. "Dat zijn allemaal kleine details. Wij weten ook dat dat beter moet", zo gaf hij aan. "Het gaat stap voor stap. Ik hoop dat we nu aan een mooie reeks beginnen."

Vlak voor de gelijkmaker van FC Twente kreeg Simons een grote kans. "Ik gaf hem zacht op Fabio omdat ik dacht dat hij zelf zou gaan schieten. Ik verwachtte niet dat ik de bal terug zou krijgen", zei hij daarover. "Ik baalde echt, want zo'n open kans moet je er in schieten. Ik voelde me echt kut, want in plaats van 2-0 werd het 1-1. Daarna was het direct schakelen naar een andere goal en dat is gelukkig gelukt."




Tags

simons twente xavi baalde espn fabio zacht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage