Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'We maken gewoon drie goede goals'

26 februari 2023 21:21

In gesprek met ESPN vond Ruud van Nistelrooij het overdreven om te stellen dat hij was opgelucht na de zege tegen FC Twente. "Ik had er gewoon vertrouwen in. We stonden er goed op in aanloop naar deze wedstrijd", aldus Van Nistelrooij. "Sevilla hebben we meegenomen, op de trainingen lag het niveau hoog. Ik ben blij dat het eruit kwam in de wedstrijd."

Aan het begin van de tweede helft had PSV het even lastig. "Dit soort momenten hou je altijd wel. Je kan niet alles elimineren van een tegenstander, zeker niet van een goede ploeg als FC Twente", zo gaf hij aan. "Vandaag maken we gewoon drie goede goals en creëren we nog drie of vier honderd procent kansen. Dan kan je ook wel een keertje wat oplopen."

Gevraagd werd wat de overwinning zegt voor de kampioenskansen. "We blijven dichtbij staan", zei hij daarover. "Dat was vandaag de wedstrijd. De drie teams boven ons hadden hun wedstrijd gewonnen, dus daarom stond er wat meer druk op de wedstrijd. De spelers waren vastberaden om te laten zien dat wij daarboven ook bij horen te staan. Dat is gelukt."




Tags

nistelrooij twente elimineren espn kampioenskansen keertje opgelucht sevilla vastberaden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage