Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Wat een wereldgoal was dat zeg'

2 maart 2023 22:17

In gesprek met ESPN vond Luuk de Jong het geen perfecte avond voor PSV. "Als je doorgaat in de beker is het natuurlijk perfect, maar als je kritisch bent waren we af en toe wel slordig in de eerste helft", aldus De Jong. "Gezien de kansen die we kregen, hadden we zeker vier, vijf of zes goals moeten maken. Complimenten aan degenen die de corners namen, want die waren perfect. Wij maakten het alleen niet af."

Zelf kwam de spits niet tot scoren. "Dat lukt helaas niet iedere wedstrijd. Ik blijf gewoon werken voor het team. Gelukkig had ik een belangrijke assist bij de 3-0 en dat was wel de nekslag voor hun", zo gaf hij aan.

De Jong was vol lof over de goal van Ibrahim Sangaré. "Wat een wereldgoal was dat zeg", zei hij lachend. "Volgens mij kon het niet beter ook. Wat een prachtige goal. Ik ben benieuwd waar hij eindigt in de mooiste goal van het seizoen."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong wereldgoal corners espn nekslag sangare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje