Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mauro Júnior valt op training uit met knieblessure'

3 maart 2023 18:07 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Mauro Júnior valt op training uit met knieblessure"; image source: Pro Shots

PSV lijkt het voorlopig weer te moeten doen zonder Mauro Júnior. Het Eindhovens Dagblad meldt namelijk dat de Braziliaan op de training van vrijdag is uitgevallen met een knieblessure. De ernst is nog onduidelijk, maar hij moest onder ondersteuning naar binnen worden gedragen. Mauro kent tot nu toe een ongelukkig seizoen. De eerste seizoenshelft miste hij grotendeels vanwege een liesblessure, terwijl hij tijdens de winterstop geblesseerd raakte aan zijn schouder.

Bij zijn eerste basisplaats dit seizoen werd hij in januari bovendien in de competitiewedstrijd tegen FC Emmen met een rode kaart van het veld gestuurd en miste hij twee duels vanwege een schorsing. Ook in de thuiswedstrijd tegen Sevilla kreeg hij een rode kaart.

Meer op ED.nl




Tags

mauro braziliaan emmen liesblessure schouder sevilla

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Leuke voetballer. Als hij voetbalt.
+1/-0

1 jaar geleden
Herhaling van zetten. Weeeer een speler geblesseerd. Natuurlijk weten we de oorzaak en de ernst nog niet maar hij en PSV heeft dit seizoen wel erg veel pech. Beterschap Mauro en hopelijk valt het mee. By the way: Waar is olly ??
+2/-0

 
Heeft gisteren een uur gespeeld met Jong PSV
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ja na het laatste fluitsignaal wegens commentaar op de scheidsrechter. Hij vond de 2 min extra tijd veel te kort en sprak scheid hierop te heftig aan.
+2/-0

1 jaar geleden
Voor de allesweters onder ons. Was hij bij Heracles(?) nu ook vaak geblesseerd? Hij heeft wel vaak iets en het duurt meestal wat langer.
+1/-0

 
Nee. Dat hij vaak wat heeft, valt ook reuze mee. In zijn loopbaan vier keer eruit geweest met een blessure, waarvan dus nu de derde keer dit seizoen. In de vijf seizoenen daarvan dus eenmaal een blessure.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ok dus het is gewoon niet zijn jaar.
+1/-0

 
Nee. En een schouder uit de kom kan natuurlijk iedereen overkomen. Wat er gisteren op de training is gebeurd is ook (nog) niet bekend (iemand die op de training is geweest gisteren?). Je kan een knieblessure oplopen omdat je in een duel met zn tweeën tegen elkaar knalt en daarbij de knie raakt, wat qua duur best mee kan vallen (zie Dumfries paar seizoenen terug die zwaar geblesseerd leek tegen Emmen en paar dagen later alweer kon spelen).

Hoe je ook aan de knie geblesseerd kan raken, zijn er afgelopen jaren al tientallen voorbeelden van verschenen en Van Nistelrooij kan daar zelf ook over mee praten... Dan ben je er wel weer een lange tijd uit.
+1/-0

1 jaar geleden
Jammer. Ik zie hem graag op het veld.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje