Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV toont belangstelling voor Taylor Booth'

7 maart 2023 09:55 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"PSV toont belangstelling voor Taylor Booth"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Taylor Booth nadrukkelijk in beeld is bij PSV. De middenvelder van FC Utrecht ontwikkelt zich ijzersterk dit seizoen en zag dat in november al bekroond worden door uitgeroepen te worden tot Speler van de Maand in de Eredivisie. PSV is een van de clubs die zich bij het management van de Amerikaan heeft gemeld.

Naast PSV heeft ook Ajax interesse, terwijl ook meerdere clubs uit Italië, Spanje en België belangstelling hebben. Voetbal International meldde maandag al dat een club die momenteel nog actief is in de Champions League zich al officieel heeft gemeld en bereid is om héél ver te gaan. FC Utrecht zou inzetten op een recordtransfer en meer dan 8,5 miljoen euro willen ontvangen.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

booth taylor utrecht bekroond belgie eredivisie ijzersterk recordtransfer telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
8.5 miljoen is veel voor een speler, die pas een half jaar uitblinkt.

Ik zou eerder gaan voor een huur + optie tot koop (om te kijken of hij binnen een (half) jaar kan aanpikken), maar dat zal FC Utrecht zeer waarschijnlijk niet accepteren.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nee, voor de huren zonder risico transfers moet je bij PSV aankloppen...
+2/-0

1 jaar geleden
Tot aan de winterstop was dit mannetje me totaal niet opgevallen, maar inmiddels wel. Lijkt ook mentaal sterk. Tuurlijk is 8,5 miljoen veel, heel veel zelfs, maar vindt maar eens zo n soort speler voor minder. Dat is wel te doen als je in het buitenland goed zou kunnen scouten, maar dan zit je weer met een aanpassingsperiode.
Garanties heb je nooit. Blijft een risico. Was veerman zijn geld waard? De ene week denk je dat was een koopje, een week later lijkt het een miskoop.

Normaal gesproken zou ik het risico wel willen nemen, maar ik begrijp nog steeds niet hoe we er nu precies voorstaan. We kunnen ons blijkbaar weinig meer permitteren.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Deze speler was afgelopen zomer transfervrij op te pikken bij Bayern München. Dus de opmerking "vindt maar eens zo'n speler voor minder", kan ik niet helemaal plaatsen. Dat is toch precies de essentie van scouting? Spelers ontdekken die binnen afzienbare tijd kunnen doorgroeien naar het niveau van PSV1?

Natuurlijk gaat PSV in de huidige financiële situatie geen 8.5 miljoen betalen voor deze jongen. Dat is net zo'n wanbeleid als Chelsea die na een half jaar meer dan 100 miljoen extra moet betalen om een speler na een tussenstap bij Benfica op te halen.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Kan niks vinden dat deze speler 8,5 miljoen doet benaderen
Mss een beetje te snel met mijn opmerking ;-)
+1/-0

1 jaar geleden
Doet me een beetje denken aan Doan. Motoriek en postuur. Ook een beetje zelfde verhaal. Interessante spelen. Ben vooral ook benieuwd in welke vijver PSV kan/gaat vissen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage