Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bekerduel van PSV wordt gewoon in Spakenburg gespeeld'

7 maart 2023 10:53 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Bekerduel van PSV wordt gewoon in Spakenburg gespeeld"; image source: Pro Shots

Spakenburg lijkt het bekerduel tegen PSV gewoon op het eigen sportcomplex te gaan spelen. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Na overleg met de gemeente Bunschoten is duidelijk geworden dat het mogelijk is om op Sportpark De Westmaat te spelen. Door het plaatsen van extra tribunes zullen er maximaal 8000 toeschouwers aanwezig kunnen zijn. De halve finale van de TOTO KNVB Beker zal op dinsdag 4 april worden gespeeld en begint om 20:00 uur.

Intern zou bij Spakenburg ook geopperd zijn om uit te wijken naar een groter stadion, zodat er meer geld binnen zou kunnen komen. Voorzitter Marc Schoonebeek geeft echter aan dat deze optie niet is onderzocht. "De insteek is geweest om de wedstrijd thuis af te wikkelen. Wij zijn er ook van overtuigd dat wij de halve finale van de KNVB-beker uitstekend kunnen organiseren", aldus Schoonebeek. "We hebben ook ervaring met wedstrijden met veel publiek in goede banen leiden, denk maar aan de Spakenburgse derby."

Meer op AD.nl




Tags

spakenburg bekerduel knvb schoonebeek bunschoten derby gemeente spakenburgse sportcomplex westmaat wijken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
1 jaar geleden
Dat mag geen excuus zijn lijkt me. We moeten hier gewoon met 2 of 3-0 kunnen winnen, kunstgras of niet.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Het verrassingseffect van Spakenburg is nu inmiddels wel verdwenen. Extra voordeel voor ons team waardoor we hier toch echt de winnaar moeten zijn. Ik verwacht wel veel passie en vertrouwen bij spakenburg, maar dat mag niet genoeg zijn om PSV van de winst te houden.
+2/-0

1 jaar geleden
Gewoon veel schieten en simpel spelen. Geen bal achteruit en zonder bal overal mannetje mannetje. Van Aanholt, Jarred en Mauro kunnen dat makkelijk aan.

Maar goed, het zal wel weer gebrei worden tot de volgende wintercollectie.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Vooral Sangare moet simpel gaan spelen. bal veroveren en dan aan Veerman of Simons geven.
+1/-0

1 jaar geleden
Zo hoort het ook, das nu eenmaal de charme van amateurclubs in de beker. Blij dat Spakenburg nu eens niet voor het geld kiest. Wel mensen van principes daar.
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage