Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook FIFA ondersteunt acties voor Thijs Slegers'

7 maart 2023 14:53 - FIFA.com
Foto: Pro Shots

"Ook FIFA ondersteunt acties voor Thijs Slegers"; image source: Pro Shots

Ook de FIFA ondersteunt de actie van Thijs Slegers om meer stamcel- en bloeddonoren te werven. Dat meldt de wereldvoetbalbond in een uitgebreid artikel op de officiële website. De FIFA roemt de acties die zijn opgezet in Nederland om tot meer donoren te komen en staat ook uitgebreid stil bij de liveshow 'Bloedverwanten voor Thijs'. "Uiteraard sluiten wij ons bij alle uitingen van steun en medeleven voor Thijs Slegers, zijn familie en zijn naasten aan", zo schrijft de FIFA. "Als u in Nederland woont, overweg dan om stamcel- of bloeddonor te worden en help Thijs blij te maken."

Meer op FIFA.com




Tags

fifa slegers nederland stamcel bloeddonor bloeddonoren bloedverwanten donoren liveshow medeleven naasten uitingen wereldvoetbalbond woont

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Stamcellen en bloed van mensen buiten Nederland zijn ook bruikbaar hoor. Hoezo alleen wanneer je in Nederland woont?

Verder natuurlijk niet onlogisch dat de FIFA het steunt. Hopelijk deelt de UEFA die mening en hebben ze dit nog in hun achterhoofd zitten wanneer een beslissing wordt genomen over het incident tijdens Sevilla.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dit gaat over de FIFA, dat is toch echt wat anders dan de UEFA
+1/-0

 
1 jaar geleden
Klopt, een en ander aangepast. Danku
+2/-0

1 jaar geleden
Ik heb het niet op de FIFA, en ongetwijfeld zit hier ook weer iets achter, maar dit is wel heel netjes van ze. Ben aangenaam verrast.
+1/-0

 
1 jaar geleden
De vorige perschef van PSV (Jeroen vd Berk) werkt tegenwoordig op de afdeling communicatie van de FIFA, dus lijkt mij voor de hand liggend dat het bericht via hem tot stand is gekomen. Denk niet dat er verder wat achterzit zoals jij dat vermoedt.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje