Transparent
Inloggen
Sluiten

André Ramalho: 'Ik ben blij dat ik met Xavi Simons mag spelen'

12 maart 2023 20:43

In gesprek met ESPN was André Ramalho zeer kritisch over het spel van PSV. "Zeker in de eerste helft maakten we het onszelf veel te moeilijk", aldus Ramalho. "We moeten veel slimmer zijn. Het ligt ook niet aan maar één persoon, maar aan de hele ploeg. We verloren zoveel onnodige ballen en dan geef je Cambuur alleen maar wat ze willen. Daarom was het in de eerste helft zo moeizaam."

Na rust liep het bij PSV een stuk beter. "De trainer had de juiste woorden in de kleedkamer en daar hebben we goed op gereageerd", zo gaf hij aan. "Maar dit had nooit mogen gebeuren. We moeten gewoon 90 minuten constant blijven spelen. Maar het belangrijkste is wel dat we hebben gewonnen. De rest moeten we voor de volgende wedstrijd in orde maken."

Over Xavi Simons was Ramalho vol lof. "Iedereen houdt van hem. Hij is een fantastische speler", zei hij daarover. "Hij wordt steeds alleen maar beter. Voor ons is hij een sleutelspeler. Ik ben blij dat ik met hem mag spelen en hij gaat zeker een heel mooie toekomst tegemoet."




Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho simons xavi cambuur espn sleutelspeler

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje