Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ricardo Pepi in beeld bij PSV'

22 maart 2023 20:34 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ricardo Pepi in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

Onder meer het Eindhovens Dagblad meldt dat Ricardo Pepi in beeld is bij PSV. De aanvaller is dit seizoen door FC Groningen gehuurd van FC Augsburg. Ondanks dat hij pas 20 jaar is, heeft hij al twaalf interlands voor de Verenigde Staten op zijn naam staan. Dit seizoen kwam hij in 21 Eredivisie-duels tot 9 goals en 3 assists.

In januari 2022 werd Pepi voor 16,3 miljoen euro door Augsburg gekocht van FC Dallas en bij de Duitse club heeft hij nog een contract tot de zomer van 2026. De interesse van PSV is momenteel nog niet concreet.

Meer op ED.nl




Tags

pepi augsburg dallas eredivisie groningen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dan kokki ook nog graag. En het circus is compleet.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Nee, dan moeten we ook bassie overnemen van ajax.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Koki Saito van Sparta misschien?
+1/-0

1 jaar geleden
Jeetje wat zijn we afgegleden van psv.
Van top spitsen tot zeer middelmaat spelers.
Gaat niet goed met onze club
+3/-0

 
1 jaar geleden
Omdat een krant of social media iets roept, dan betekent dat PSV dat ook gaat doen?

Wat is het niveau van begrijpend lezen toch flink afgegleden!
+6/-0

1 jaar geleden
Dat is wel wat vaag. Ik neem aan dat alle spitsen in de Eredivisie in de gaten worden gehouden en veel daarbuiten ook. Alleen is het nogal veel geld wat Augsburg moet afschrijven wil het interessant worden of het gaat weer om een huur van een speler die er nu nog niet is.

Met het bord op schoot zie ik Douvikas en Romeny ook als jonge aanvallers, die ook nog eens redelijk veelzijdig zijn en nog niet onder contract staan in het buitenland.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik kan je volgen, zelfs zonder bord op schoot.
Wel denk ik dat Utrecht een flinke prijs vraagt voor Douvikas. Ik ben zelf wel gecharmeerd van Booth. Alleen heb ik na de wedstrijd van Utrecht tegen AZ niet echt meer veel van hem meegekregen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Met het bord al in de vaatwasser, wil ik Pavlidis ook aan dit rijtje toevoegen.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Dus weer een huurconstructie? Want ik kan me niet voorstellen dat Augsburg hem voor veel minder dan 15m zal laten gaan, als ze hem anderhalf jaar geleden voor ruim 16m gehaald hebben.
Betekent dus of weer een tijdelijk lapmiddel, of een spits die blijkbaar in anderhalf jaar afgeserveerd is bij een middenmoter uit Duitsland. Man het gaat echt niet lekker hé...
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dit was ook mijn gedachte. Eigenlijk zijn we bij deze speler alweer te laat, omdat de speler al een transfer naar een goede club heeft gemaakt. Pepi doet het leuk bij Groningen, maar zijn ploeg staat voorlopig wel op degraderen. Omdat hij nog erg jong is, denk ik dat er wel potentie is om uit te groeien tot een hele goede spits.

Is hij beter dan Fofana en Van Duiven? Dat is wat je eerst moet vaststellen, voordat je besluit veel geld voor hem neer te leggen. Als je hem gaat huren, dan blokkeer je eigenlijk weer de ontwikkeling van deze spelers die doorstromen uit de jeugd.
+2/-0

1 jaar geleden
Klasse, voor het zoveelste jaar op rij hebben we een waardeloze verdediging maar uiteraard zijn we weer druk in de weer met spitsen.
+1/-0

 
Je mag inderdaad maar naar één positie tegelijk kijken ja :ja
+1/-1

1 jaar geleden
Ach dit is gewoon een simpel een tweetje dat het ED maakt. Worden de komende maanden nog wel meer Amerikanen aan psv gelinkt…
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
VWHWI (opinie): https://www.youtube.com/watch?v=b3VmR__FLiclink
Achtergrond bij Augsburg: https://www.youtube.com/watch?v=17qPWybAIOIlink
Highlights dit seizoen: https://www.youtube.com/watch?v=T6ycwYtnQKIlink
Doet me wat denken aan Jurgen Locadia, maar die kwam tenminste nog uit de eigen jeugd. Of je aan Pepi nu miljoenen zou moeten uitgeven…
+1/-0

1 jaar geleden
Branco, Spiering en De Vrij hebben een aflopend contract.....
+1/-0

1 jaar geleden
Lachwekkend, middelmatige spits die ook nog flink geld moet kosten.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage