Transparent
Inloggen
Sluiten

'Seizoen Armando Obispo lijkt vanwege knieblessure al voorbij'

28 maart 2023 19:54 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Seizoen Armando Obispo lijkt vanwege knieblessure al voorbij"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat het seizoen van Armando Obispo al voorbij lijkt te zijn. De verdediger heeft anderhalve week geleden tegen Vitesse een knieblessure opgelopen en de prognose is dat hij acht weken niet inzetbaar zal zijn. PSV hoopt dat na nader medisch onderzoek een iets gunstigere prognose volgt en de verdediger in de laatste wedstrijden van dit seizoen nog inzetbaar zal zijn.

Of Obispo na dit seizoen nog voor PSV speelt is bovendien de vraag. In de afgelopen periode hebben steeds meer clubs interesse getoond en staat hij in de belangstelling van ploegen uit de Premier League, La Liga en Serie A. Het contract van Obispo loopt tot de zomer van 2025.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

obispo armando prognose gunstigere vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
De gifbeker mag helemaal leeg, waardeloos seizoen, wat hadden we graag met de schaal gestaan voor onze Thijs …
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja wat zullen we Obispo missen. Speelde altijd de sterren van de hemel, nooit een foutje, echt een drijvende kracht in onze verdediging. Ik zou echt niet weten wat we zonder hem moeten, maar we gaan het toch proberen.
+4/-1

1 jaar geleden
Dan is Boscagli geen week te vroeg weer terug! Wel opvallend veel pech steeds met al die blessures!
+1/-0

1 jaar geleden
Obispo is over het algemeen toch een wat blessuregevoelige speler, die is vaker (lang) afwezig geweest. We hebben op deze positie gelukkig veel spelers beschikbaar, en daarbij is Obispo geen essentiële kracht in dit elftal. Daardoor zullen we deze blessure wat makkelijker op kunnen vangen dan bijv. een blessure van Sangaré of één van onze schaarse buitenspelers.

Mijn gevoel bij hem blijft een beetje dubbel. Hij wisselt goeie acties in een wedstrijd af met domme (positionele) fouten. Hij is snel en kopsterk, maar simpelweg niet betrouwbaar genoeg om dit PSV naar een hoger niveau te tillen. Wellicht dat hij naast een type Alex de sterren van de hemel zou spelen, maar die hebben we op dit moment niet.

Aan het einde van het seizoen doorselecteren en wat geld cashen, zou niet verkeerd zijn. Zeker niet als je daardoor de cash krijgt die nodig is om Brantwaithe te kunnen aantrekken.
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Ik verwonder me eigenlijk meer over het bericht dat hij in de belangstelling staat van diverse clubs … dat is toch een geintje of niet??
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage