Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahim Sangaré scoort wereldgoal voor Ivoorkust, Johan Bakayoko valt opnieuw in bij België

28 maart 2023 22:51
Foto: Pro Shots

Ibrahim Sangaré scoort wereldgoal voor Ivoorkust, Johan Bakayoko valt opnieuw in bij België; image source: Pro Shots

Ibrahim Sangaré heeft met Ivoorkust opnieuw weten te winnen. Dinsdagavond werd de Comoren wederom verslagen. Het duel eindigde in een 0-2 zege en de middenvelder van PSV was van grote waarde, aangezien hij met een pegel van buiten de zestien voor de openingstreffer zorgde. De wedstrijd was voor de kwalificatie voor het Afrikaans kampioenschap. Ivoorkust is als gastland echter al automatisch gekwalificeerd.

Johan Bakayoko heeft ook zijn tweede interland voor België al op zijn naam staan. De aanvaller kwam in de oefenwedstrijd tegen Duitsland na een uur spelen binnen de lijnen. De Belgen wonnen uiteindelijk met 2-3. Phillipp Mwene had maandagavond met Oostenrijk al weten te winnen van Estland, terwijl Érick Gutiérrez in het CONCACAF Nations League duel tegen Jamaica de hele wedstrijd op de bank bleef.




Discussieer mee op de forums


Tags

ivoorkust bakayoko belgie sangare wereldgoal afrikaans comoren concacaf duitsland estland gekwalificeerd gutierrez jamaica kwalificatie mwene nations oostenrijk pegel phillipp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Natuurlijk niet zo veelbelovend als Nederland ;-)
+1/-0

1 jaar geleden
Mooi voor hem! Toch is zijn vertrek (Sangare) eerder een zege dan een verlies. Hopelijk levert hij de desgewenste 37,5 miljoen maar topclubs zijn ook niet gek. Hij is nooit de stabiele factor geweest op het middenveld waardoor we wedstrijden kunnen controleren en lekker op de 0 kunnen voetballen. Dat zou je wel verwachten van een speler met zijn eigenschappen
+1/-0

 
Dan heeft hij die toegedichte eigenschappen toch (net) niet?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Mijn verwachting is een Engelse subtopper. De echte top Chelsea, ManU, ManC, Liverpool) daarvoor komt ie tekort, maar ik denk dat ie bij bv Spurs of Wolves uitstekend mee kan komen, en die kunnen die 37m ook prima ophoesten.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Inderdaad in een gedeelte van de wedstrjden maakt hij een stupide beslissende fout regelmatig . Die fout lijkt dan uit nonchalantie te ontstaan . Zou wat voor mijn fav Engelse club ⚒️West Ham United zijn mits die niet degraderen.😬😎
+1/-0

1 jaar geleden
Het lijkt wel of Sangare een beetje op PSV is uitgekeken, alsof zijn instelling eetje nonchalanter de overhand is gaan krijgen. Jammer maar als hij voor € 35 plus komende zomer weg gaat heeft PSV toch een goede deal gesloten. (Goed gedaan JdJ, mag ook wel eens gezegd worden)
+2/-0

1 jaar geleden
Ik krijg bij hem een beetje een Gaston Pereiro-gevoel. Er zit zó veel in, maar het lijkt hem allemaal te makkelijk af te gaan. Het zou me niet verbazen als hij dalijk bij een Chelsea uitkomt, daar weer uitgedaagd wordt en een absolute wereldtopper wordt. Die nonchalance moet er echt uit.
+2/-0

 
JorisDeDraak (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Pereiro heeft na PSV weinig/niets meer gepresteerd helaas, zelfs bij Cagliari niet overtuigend en nu vanuit de Serie B terug naar Uruguay.

Sangare heeft 9 goals in 30 interlands, dat is wel een indrukwekkend gemiddelde dat hij bij PSV helaas nooit zal benaderen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage