Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons: 'Dit zie je al het hele seizoen bij ons'

21 mei 2023 18:28

Xavi Simons had aan het duel tegen sc Heerenveen een slecht gevoel overgehouden. "We begonnen met 1-0 en begonnen goed aan de wedstrijd. Daarna laat je het gewoon wegglippen. Dat kan niet", aldus Simons in gesprek met ESPN. "De concentratie om op zoek te blijven gaan naar die tweede, derde en vierde goal was er niet. Alsof er te laks over nagedacht werd. Nu moeten we tegen AZ in de laatste wedstrijd alles geven."

Gevraagd werd aan Simons of Heerenveen de pijnpunten van PSV bloot had weten te leggen. "Zij deden het heel goed met hun linksbuiten die naar binnen kwam en zo een mannetje meer creëerde. Dat maakte het voor hun heel makkelijk", zo gaf hij aan. "Dit zie je al het hele seizoen bij ons. We moeten hier echt van gaan leren. Je kan niet op zo'n manier achter staan. Zeker niet thuis."

Met de topscorerstitel is Simons niet bezig. "Het belangrijkste is dat we de Champions League halen", zei hij daarover. "Natuurlijk zou het leuk zijn, maar mijn doelstelling is het halen van de Champions League."




Tags

simons xavi heerenveen bloot concentratie creeerde espn laks linksbuiten overgehouden topscorerstitel wegglippen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage