Transparent
Inloggen
Sluiten

Sávio scoort tijdens monsterzege van Brazilië op WK Onder 20

25 mei 2023 18:23
Foto: Pro Shots

Sávio scoort tijdens monsterzege van Brazilië op WK Onder 20; image source: Pro Shots

Sávio heeft op het WK Onder 20 met Brazilië uitstekende zaken gedaan. Met de aanvaller van PSV in de basis werd met liefst 6-0 gewonnen van de Dominicaanse Republiek. Sávio opende de score met een kopbal en gaf na rust uit een hoekschop de assist bij de derde treffer. Uiteindelijk werd hij halverwege de tweede helft gewisseld.

Brazilië was het WK nog begonnen met een 3-2 nederlaag tegen Italië. Sávio begon toen op de bank en viel direct na rust in toen de Italianen al met 3-0 voorstonden. Mede door een assist van de PSV'er kwam Brazilië nog terug tot 3-2.

De groepsfase wordt zaterdag afgesloten tegen Nigeria. Het Afrikaanse land won tot nu toe nog beide groepswedstrijden en staat daarmee bovenaan in de groep. Brazilië zal normaal gesproken moeten winnen om door te kunnen gaan. De wedstrijd begint om 20:00 uur Nederlandse tijd.

Het WK zou aanvankelijk in Indonesië worden gespeeld, maar zij raakten dat kwijt toen het land weigerde om Israël deel te laten nemen aan het WK. De FIFA besloot daarop het toernooi naar Argentinië te verplaatsen.




Discussieer mee op de forums


Tags

savio argentinie dominicaanse fifa indonesie israel italianen nigeria republiek voorstonden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Dubbel en dwars iedere euro waard. Speelt het hele jaar door toernooien van Brazilië en wij betalen het salaris!
+2/-0

 
12 maanden geleden
Wij betalen helemaal niks en krijgen zelfs geld van City om hem op te leiden :denk
+1/-1

 
12 maanden geleden
Hoe kom je aan die informatie? En als dat zo zou zijn dan nog hebben we geen reet aan hem gehad
+3/-0

 
12 maanden geleden
Dat is door de verschillende clubwatchers meerdere keren gemeld. Ook dat PSV een doorverkooppercentage heeft bedongen indien hij ooit verkocht wordt.
+1/-1

12 maanden geleden
Ohhh ja, die hebben we (met veel bombarie en problemen gehuurd) ook nog in de selectie zitten. Amper gezien, bijna vergeten. Wordt hij komend seizoen
ook nog gehuurd. Heb geen idee.
+3/-0

12 maanden geleden
Goed bezig,volgend seizoen ook nog bij ons?
+1/-0

12 maanden geleden
Moet hier een heel artikel aan gewijd worden? Die jongen heeft een paar keer meegetraind en wat potjes in jong gespeeld. Ik mag toch aannemen dat PSV hier volgend seizoen geen tijd en energie meer in gaat steken? We hebben spelers voor PSV 1 nodig.
+3/-0

11 maanden geleden
Leuk voor hem. Maar who cares really? Onze club staat in de fik.
+1/-0

11 maanden geleden
Onbegrijpelijke huur is dit geweest. Als PSV een speler huurt, dan moet die jongen direct een toegevoegde waarde hebben. Of, als het iets voor de toekomst zou kunnen zijn, dan moet je in ieder geval een koopoptie hebben.

In de paar minuten die ik van hem gezien heb, liet hij af en toe zien best over een aardige actie te beschikken. Maar van waarde voor PSV1 is hij natuurlijk niet geweest.

Ik weet niet of hij er volgend jaar nog is. Afgelopen zomer is er volgens mij wel gesproken over een huur van 2 jaar. Als hij volgend jaar voor 100% gefocust kan zijn op PSV en de club dit jaar voldoende potentie in hem heeft gezien, zou ik hem misschien wel een nieuwe kans willen geven. Als je het van Saibari en El Ghazi moet gaan hebben als back-ups, weet je zeker dat je een lastig seizoen tegemoet gaat.
+1/-0

11 maanden geleden
Goede jongen om erbij te hebben :)/ Helaas is hij er nooit.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage