Transparent
Inloggen
Sluiten

Einde Euro'2000 voor Philips Stadion

19 juni 2000 23:30

Verslaggever: RvW

Er is een einde gekomen aan Euro'2000 voor het Philips Stadion. Althans de drie te spelen wedstrijden tijdens Euro'2000 zijn inmiddels afgewerkt. Vanavond speelde Italie zijn 3e wedstrijd tegen Zweden. Italie won de wedstrijd, die eigenlijk nergens meer toe deed, met 2-1 van de Zweden. Eerder werd er al een fantastische wedstrijd gespeeld tussen Engeland en Portugal en een saaie wedstrijd tussen Zweden en Turkije. De Zweden hadden dan ook hun intrek genomen in het Brabantse. In Eindhoven is alles redelijk verlopen. Alleen voor de wedstrijd tussen Turkije en Zweden liep het uit de hand met enkele vechtpartijen en gewonden.

Meer op




Tags

zweden turkije engeland intrek portugal saaie vechtpartijen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage